Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

februari 2021

Ta chansen att delta i en helt digital släktforskarmässa

Årets RootsTech hålls helt och hållet digitalt. Den 25–27 februari kan du ta del av utställningar, workshops, diskussioner och föreläsningar på den internationella släktforskningsmässan – utan att behöva spendera en krona.

Observera att du måste anmäla intresse för att kunna delta i RootsTech Connect. Detta görs genom ett formulär på www.rootstech.org

RootsTech Connect är dessutom ett bra tillfälle att låta sig inspireras inför Släktforskardagarna 2021, om det visar sig lite längre fram i vår att dessa dagar skulle behöva ställas om till en digital mässa.

Föreläsningar på flera språk

Även om merparten av arrangemanget sker på engelska så utlovas kurser och föreläsningar på flera olika språk.

Bland de svenska föreläsarna finns än så länge Thomas Fürth som bland annat kommer att berätta hur du söker dina anor i Stockholm.

Mer information om programmet dyker upp på RootsTechs webbplats när evenemanget närmar sig.

Virtuell mässhall

Värd för det gigantiska arrangemanget är Family Search, som drivs av mormonkyrkan. Family Search är volontärbaserat och inte vinstdrivande men även de stora släktforskningsföretagen finns representerade bland föreläsarna och i den virtuella mässhallen.

På RootsTechs webbplats kommer du som är kvälls- och nattaktiv delta i arrangemangets livesändningar som brukar starta omkring 17.00 svensk tid. Du som vill delta uppmanas där att anmäla intresse genom att registrera dig. 

Läs mer på www.rootstech.org


Sveriges Släktforskarförbund
Löfströms allé 7, 172 66 Sundbyberg
info@rotter.se | www.rotter.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.