Läs SBK Medlemsinfo i din webbläsare.                                              Avsluta prenumerationen

Klicka på loggan för att komma till vår hemsida

SBK Medlemsinfo

Informationsbrev till medlemmar i Svenska Brukshundklubben


Hej alla hundvänner!

Julen närmar sig och förhoppningsvis får du och hunden några lugna, lediga stunder att dela. Vila och återhämtning är viktigt för både oss och hunden. Passa på att njuta lite extra denna helg. Hitta på enkla saker tillsammans. Gör något som verkligen bygger banden. Kela, gör några enkla övningar tillsammans, var nära. Varje sekund vi tillbringar tillsammans, på riktigt, bygger och stärker relationen. Hoppas ni tar er tid att läsa sista numret av Brukshunden för året också. Där finns massa härlig inspiration. God jul och gott nytt år så hörs vi 2019!

Vänliga hälsningar,
Therese Palm
Generalsekreterare SBK

Ge mig tips för SBK-medlemsinfo >>

Therese och Flex

Missa inte att tycka till!

Fram till och med 31 december 2018 kan alla som vill inkomma med synpunkter angående regelverken i lydnad, rallylydnad, bruks, Nordic Style, mentalbeskrivning, mentaltest (MT2007 och MT2017) och uthållighetsprov inför revideringen av reglerna som ska börja gälla 2022.

Det är viktigt att vara med och påverka om man har synpunkter på saker som behöver ändras, läggas till eller vara kvar i regelverken. Så in och fyll i formuläret!

Här hittar du formulär för tävlingsgrenarna.

Här hittar du formulär för mentalbeskrivning mm.


Är du bäst Var Dag?

Boken Bäst-var-dag vänder sig till dig som vill jobba med vardagslydnad tillsammans med din hund. Boken finns i SBK-shopen till superpris. I januari kommer också en handledning för instruktörer och lärare.

Boken finns till försäljning på sbkshopen.se och den kommer även finnas till försäljning i Svenska Brukshundklubbens monter på Stockholms hundmässa 8-9 december. Handledningen kommer finnas till försäljning i januari 2019.


Specialsök

Specialsök är ett samlingsbegrepp för hundens arbete att söka efter och markera olika dofter. Det kan vara allt ifrån narkotika och sprängmedel till vägglöss, kantarell eller något annat.

Brukshundklubbens arbete med specialsök som framtida provform utgår från att stödja nyttjande av specialsök inom tjänstehundsverksamheten och att erbjuda hundar och medlemmar ytterligare en utvecklande och aktiverande verksamhet.

Läs mer om vårt arbete här.


25 % rabatt hos Aktiv Hund

Aktiv Hund stöttar med stolthet Svenska Brukshundklubbens hundar i ett aktivt, långt och friskt liv. Erbjudandet gäller hela december, så passa på att handla! Ange rabattkod SBK100 vid köpet.

Läs mer här.


Brinner du för ledarskapsutveckling eller värdegrundsarbete?

Just nu söker vi ideella krafter som vill jobba med dessa frågor inom SBK centralt.

Här hittar du information om värdegrundsarbete.

Här hittar du information om ledarskapsutveckling.


Visst är du en schyst klubbkamrat?

Svenska Brukshundklubben är en demokratisk organisation som värnar om alla medlemmars intressen. Hos oss har du som medlem fina möjligheter att utvecklas som person och hundägare. I sann demokratisk anda förväntas du som medlem att respektera dina klubbkamraters åsikter, intressen och beslut även om du inte alltid delar dem. Håll därför god ton i sociala medier, på möten och i klubbstugan. Vill du veta mer om Brukshundklubbens policy för medlemskultur, ta en titt här.


20% på hela sortimentet!

Hurtta | Siccaro | RuffWear | Back on Track | PetSafe | Zack&Zoey

Bucas | Catago | Suedwind | OneK | Uhip | Muck Boot | Equetech

Petster erbjuder Brukshundklubbens medlemmar 20 % rabatt på petster.se. Hos oss får du tillgång till ett brett utbud av hundprodukter från många olika leverantörer. Vi håller på att bygga upp ett sortiment för Häst & Ryttare, även detta får du 20% på!

Erbjudandet gäller 5/12 – 10/12, så passa nu på att handla inför Julen! Ange rabattkod BRUKS2018 vid köpet. Med reservation för slutförsäljning.

Klicka här så kommer du direkt till vår hemsida.

 


Militärrabatt

Militärrabatt drivs i samarbete med Svenska Soldathemsförbundet och ger dig som medlem i Brukshundklubben unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet.

Här kommer koden som gäller för alla medlemmar i Brukshundsklubben.

Här går du med i Militärrabatt för att börja ta del av erbjudandena redan idag: https://militarrabatt.se/bli-medlem

Kod: SBK7851
Välj organisation: Brukshundklubben

I Militärrabatts egna app har du enkelt ditt nya digitala medlemskort som du visar upp i lokala butiker och restauranger.


Kansliet tar julledigt

Svenska Brukshundklubbens förbundskansli tar julledigt med begränsade öppettider över helgerna. Det innebär att telefonväxeln är stängd 24 december 2018 och öppnar igen 7 januari 2019. I övrigt svarar de som är i tjänst på respektive direktnummer och mejl.

Medarbetarna på Svenska Brukshundklubbens förbundskansli önskar er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År och tackar för ett gott samarbete under 2018.


Gilla oss på Facebook

Ta del av kul och aktuell information som du kan vara med och kommentera genom att gå med i vår facebook-grupp.

Svenska Brukshundklubben på Facebook >>

Brukshundklubbens facebook-grupp

Våra samarbetspartners:

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är eller har varit medlem i Svenska Brukshundklubben.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.