Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här
för att se det i webbläsaren.
  


NYHETSBREV nr 4/2015

Näringslivsenheten i nya lokaler

David Sundström tillträdde som ny näringslivschef i januari. I samma veva blev det aktuellt att byta lokaler. Nu hittar du Näringslivskontoret precis vid stora entrén i Borgen.

Läs hela artikeln här


Välkommen in till Kaleido i sommar

Kaleido Kreativa rum, Piteås nya kulturella mötesplats som ligger i Stadsvapnet, håller öppet hela sommaren. Britt-Marie, Mathias och Satu bjuder in till en helt ny utställning i Konst-hallen, lättsamma aktiviteter och inspirerande kreativt häng. 

Läs hela artikeln här.


Vi har öppet hela sommaren

men under perioden 22 juni t.o..m. 14 augusti råder semestertider hos Piteå Näringsfastigheter, med begränsade öppettider.   

Kontoret och receptionen har säker bemanning mellan kl. 8-15 (lunchstängt 11-45-12.40). Det kan dock vara öppet även andra tider, i mån av bemanning. 

Från och med den 17 augusti återgår vi till ordinarie rutiner. 


Succé för Bishops etablering i Stadsvapnet

Det har gått drygt två månader sedan The Bishops Arms Hotel öppnade portarna till sin gastropub med värdshushotell i den nybyggda delen av Stadsvapnet. Efter en drömstart med invigningsrekord laddar pubchefen Linus Persson och hotellchefen Linda Mortensen för en spännande sommar.

Läs hela artikeln här.LOKALnyheter

Vi erbjuder kontorslokaler från 100m²-500m²  i Borgen på Furunäset. Det här är alternativet för dig som vill ha en flexibel lösning med möjlighet att växa. Kontorsrummen har högt i tak och stora valvbågade fönster med utsikt över Borggården.
Här finns fika/lunchrum, konferensrum och breda luftiga förbindelseytor. Välkomnande entré och och en väl tilltagen par-kering ligger i anslutning.

Restaurang, friskvårds-anläggning, strövområden, hamn och badplats finns runt hörnet.

För mer information, kontakta Nina Sjömark, tel. 0911-930 02

Fler lediga lokaler finns här. Om du inte hittar det du söker, kontakta Johannes Lidström, tel. 0911-933 91.


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi tack-samma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via vår webb eller
telefon: 0911-933 66. 


Välkommen till Näringslivsgolf

Tillsammans med Piteå Golfklubb och Piteå Kommun bjuder vi in alla företag till företagsgolf fredagen den 28/8 på Nötöns Golfbana.

OBS! Ändrat datum! 
Mer information finns på vår hemsida

Anmäl dig redan idag. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. 


PROFILEN

HENRY OLOFSSON

Funktion: Drifttekniker
Tid i företaget: 28 år

Vilka är dina arbetsupp-gifter? Jag är mest ute på fältet och sköter drift och underhåll i 22-23 fastig-heter. Mycket handlar om att fixa fel och lösa problem. Det finns alltid något som behöver bytas eller ändras. 

Vad är det bästa med ditt jobb? Att det är fritt och att jag får träffa mycket folk, det är trevligt. Det händer nåt nytt varje dag. 

VISSTE DU ATT 
Henry har fyllt pension i år men kommer att stanna kvar hos Pnf, mest troligt till slutet av 2016.
– Pensionsdagen kom när-mare och närmare och jag började fundera på vad jag skulle göra då. När frågan kom om att jobba kvar ett tag till var jag inte omöjlig. Det var ett bra beslut. Jag trivs ju och har fina arbets-kamrater.


PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.