Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 

 

  

Armeka byter VD och växlar upp

Från årsskiftet kommer Peter Hahne att koncentrera sig på rollen som styrelseordförande. Han vägrar dock gå i pension och kommer fortsatt att jobba med strategifrågor och fortsatt kontakt med några av våra nyckelkunder. Ny VD blir Patrik Woss som även axlar Kenths Jämttjärns mantel som huvudutbildare när Kenth går i pension vid årsskiftet.

"Vi kommer att fokusera hårt på att ännu mer vara elektronikföretagens partner när det handlar om kvalitetsfrågan ESD-skydd. Vi är inte bara en leverantör av hårdvara, utan vi tar ett ansvar hela vägen från kunskap och reglverk via produktion till förpackning", säger Armekas kommande VD Patrik Woss.

Nya kommunikationsmetoder, moderna, säkra system och en klarare uppgift för var och en ska ge dig som kund snabbare och säkrare service. En utförligare presentation kommer i decembernumret.

***

EXEMPEL PÅ BRA ESD-SKYDD!

Dessa företag har långsiktigt valt att utveckla sitt ESD-skydd med hjälp av Armeka. Vi fyller på med fler goda exempel allt eftersom. Nya företag kommer att presenteras i decembers säljbrev.

Olsbergs Electronics

Saab Dynamics

Flir Systems

***

 

Armekas säljare Stefan Hansson

träffade många kunder på Elimia....

 

   

Hej alla ESD-intresserade!

Här kommer novembers nyhetsbrev och det blir en hel del nytt från oss och några samarbetspartners. Bland annat kommer jag likt Caesar tala mig om själv i tredje person. Vi börjar dock artigt med ett par partners.

Branschorganisationen Svensk Elektronik, SE - en organisation med drag.

I förrgår var det höstmöte på SE. Vi rekommenderar varmt ett medlemskap i denna branschorganisation som verkligen får någonting gjort. SE har dessutom blivit sambo med Teknikföretagen vilket på många sätt effektiviserar. Inom kort kommer vi få en elektronik-agenda som SE tillsammans med andra aktörer och med en Vinnova – satsning i ryggen tagit fram. Det är en fullödig och positiv utvärdering av elektronikindustrin i Sverige. Mycket matnyttig och inspirerande fakta för oss som arbetar i segmentet.

Från Armekas sida har vi under en längre tid sökt verka för att föreningen skall bidra till ökande kvalitetsarbete inom svensk elektronikindustri. Detta arbete har kommit igång bra. Tanken är att med checklistor inom olika ¨flaskhalsar¨ successivt öka Q-tänkandet. Den första checklistan som nu är färdig är just den om ESD. Medlemmar i SE kan få en utförligare version av denna genom att logga in på SE hemsida. Icke medlemmar har möjlighet att på den öppna hemsidan finna en mer sammanfattande version. Ytterligare ett gott skäl att vara med i SE.

Lena Norder VD SE skriver: ” Branschorganisationen Svensk Elektronik arbetar för att stärka våra medlemmars konkurrenskraft och för hela den svenska elektronikindustrin. Vår uppgift är att ta tag i viktiga branschfrågor, som affärer, kvalitet, kompetensförsörjning, betalningstider, regelverk m.m. Som medlem får man tillgång till nätverk för att hitta nya kunder, utbyta erfarenheter med kollegor och konkurrenter, får kunskap och inspiration. Välkommen till ett nätverk som stärker dig och ditt företagwww.svenskelektronik.se

Håll dig uppdaterad om ny fastställd standard!

Hos SEK Svensk Elstandard kan du prenumerera på avisering om ny fastställd och upphävd svensk standard inom det elektrotekniska området. Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mejl till nyhetsbrev@elstandard.se med "subscribe manadslista" i ärenderaden. Nyhetsbreven skickas till den mailadress du skickar mailet ifrån. Du hittar dessutom SEKs ESD-standarder via vår webshop.

Troll i IT-systemet. Möjligen ESD?

Vi har tyvärr haft ett större haveri under vecka 42-43 som nu har givit oss en modernare IT-lösning. Det är det positiva. Det negativa är att vi kan ha missat något från dig? Som en liten efterdyning hade vi dessutom igår tisdag ett tapp på inkommande mail då vår mailtjänstleverantör drabbades av ett avbrott. Om du känner att du sökt oss vid något av dessa tillfällen och väntar på svar --> Hör av dig på 08-645 10 75!

Det var allt för den här gången - tack för att du läser vårt nyhetsbrev! 


Patrik Woss, försäljningschef Armeka, patrik@armeka.se, 0702-17 22 60
                      

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.