Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 

 

  

VÅR WEBSHOP VÄXER 

Några förbrukningsartiklar som du ska titta närmare på. Inte minst på priset.

Bubbelfolie på rulle.

Skoöverdrag för besökare.

Vattenflaska. 

***

EXEMPEL PÅ BRA ESD_SKYDD!

Dessa företag har långsiktigt valt att utveckla sitt ESD-skydd med hjälp av Armeka. Vi fyller på med fler goda exempel allt eftersom. Ska ni vara med?

Olsbergs Electronics

Saab Dynamics

Arrow NordicComponents 

Flir Systems.

***


Från oss alla, till er alla......


GOD JUL

och

GOTT NYTT ÅR! 


 

   

Hej!


DET BRANN HÄROMVECKAN I VÄSTBERGA.

Som säkert många av er såg på nyheterna så brann det i närheten av Armekas lokaler. Vår skylt fanns med på TV-nyheterna så det blev en del av oroliga som ringde och undrade om läget. Tursamt inträffade inte några personskador, en bidragande orsak var att det var en söndag. Armeka del i byggnaden blev icke påverkad sånär som på röklukt i lokalerna under några dagar. 

KOLLEGA SÄLJER ARMEKA UTB

Med början av årsskiftet kommer våra kollegor på Magnab Eurostat att marknadsföra och sälja Armekas kursutbud och tjänster. Detta kommer att stärka det skandinaviska ESD-skyddsarbetet i hög grad då vi tillsammans har goda möjligheter att sprida betydelsefulla kunskaper till elektronikhanterade verksamheter.Armekas affärsidé – att leverera komplett ESD-skydd – förändras inte. Vi fortsätter att vara verksamma med utbildningar, leveranser av produkter och mätningar till kunder inom både elektronik- och EX-området.


KOORDINATORKURS – flaggskeppet - NYTT GREPP!

Tanken med öppna koordinatorkurser i olika landsändar med fasta kalendertider har kanske blivit omsprunget. Det är inte alltid som tiden passar även om Armeka är i just ditt område. Men vi har fler gånger noterat att ett lokalt intresse från någon av er gör att vi kan gå ut och bjuda in andra intressenter i närområdet. Flertalet koordinatorkurser genomförs på detta sätt än de kalendersatta. Så ett tips: Har du ett behov att utbilda några medarbetare men inte ser att schemalagda kurserna passar i tid och rum --> hör av dig, så ser vi vad som kan åstadkommas. Du har säkert kollegor som Armeka redan känner och som vi kan ge möjlighet att hoppa på ditt initiativ. Fördelen med detta är också att inte sällan blir det ett trevligt utbyte kursdeltagare emellan.


NYA RAMAVTALET

Nytt från nästa år är att den årliga översynen blir gratis för de företag som har ramavtal med Armeka. Ramavtalet ger ditt företag rabatt på våra tjänster och produkter samt support och uppföljningar på ett sätt som vi gemensamt planlägger. En väg till ett bättre fungerande ESD-skydd. Samt från och med nu - en halvdags årlig översyn på plats. Kontakta Kenth Jämtjärn eller Patrik Woss så bokar vi en tid för en översyn och därmed är ditt företag igång med utvecklingen!


Det var allt för den här gången. Kom ihåg att kontakta oss när det är dags att uppgradera företagets ESD-skydd. Tack för att du läser vårt nyhetsbrev!


Patrik Woss, försäljningschef Armeka, patrik@armeka.se
                      

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.