Läs SBK Medlemsinfo i din webbläsare.                                              Avsluta prenumerationen

Klicka på loggan för att komma till vår hemsida

SBK Medlemsinfo

Informationsbrev till medlemmar i Svenska Brukshundklubben


Hej alla hundvänner!

Hösten är i antågande och temperaturen faller. Vädret blir kanske inte det vi alla älskar, men våra fyrbenta vänner älskar det garanterat! Passa på att finna ny inspiration, nya vänner och nya sätt att umgås med din hund i höst. Våra klubbar runt om i landet erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, allt från prova på aktiviteter och digitala valpkurser till längre kurser och tävlingar. Passa på att hänga med vet ja! Gör denna höst till en riktig hundhöst!

Vänliga hälsningar,
Therese Palm
Generalsekreterare SBK

Ge mig tips för SBK-medlemsinfo >>

Therese och Flex

Nya normalstadgar

Varje medlem i Svenska Brukshundklubben ska känna till och efterfölja både Svenska Kennelklubbens och Brukshundklubbens stadgar, regelverk och policyer. Vi har nya normalstadgar för alla föreningar från den 1 juli.

Du hittar de nya normalstadgarna här. 


Hundens vecka

Denna vecka är det Hundens vecka. Det uppmärksammas runt om i landet med olika aktiviteter som du och din hund kan delta i. Det finns även ett utbud av digitala aktiviteter i form av föreläsningar.

Läs mer om aktiviteterna här. 


Lär känna personalen på kansliet

Varje dag under denna vecka kommer några ur personalen på kansliet att presentera sig och göra olika trick/övningar med sina hundar. Kansliets nya medarbetare kommer också att presenteras. 

Presentationerna kan du se på vår Facebooksida.


Sund med hund

 

Tävla tillsammans med din klubb om att bli den mest fysiskt aktiva klubben. Ta del av träningspass och spring löplopp på distans den 27 september. Mer information hittar du här eller hos din rasklubb eller lokala brukshundklubb.


Nya rutiner för röntgen

Svenska Kennelklubben lanserar en ny tjänst för dig som ska röntga din hunds höfter eller armbågar. Tjänsten kallas SKK röntgenavläsning och innebär att du som hundägare betalar för avläsning och registrering av resultaten innan du bokar tid hos din veterinär. Införandet av tjänsten kommer ske i olika etapper runt om i landet.

Läs mer om SKK röntgenavläsning här.


Gilla oss på Facebook

Ta del av kul och aktuell information som du kan vara med och kommentera genom att gilla vår sida på Facebook. 

Svenska Brukshundklubben på Facebook >>

Brukshundklubbens facebook-grupp

Våra samarbetspartners:


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är eller har varit medlem i Svenska Brukshundklubben.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.