Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 

Så här når du oss:


Innesäljare, order och ekonomi
Niclas Hahne 08-645 10 75

Innesäljare, order och logistik
Christofer Hahne 08-645 10 75 

Säljare
Stefan Hansson 0766-34 52 38

VD, utbildnings- och konsultfrågor 
Patrik Woss 0702-17 22 60


 

***

EXEMPEL PÅ BRA ESD-SKYDD!

Dessa företag har långsiktigt valt att utveckla sitt ESD-skydd med hjälp av Armeka. Vi fyller på med fler goda exempel allt eftersom. Nya företag kommer att presenteras löpande i kommande säljbrev.

Olsbergs Electronics

Saab Dynamics

Flir Systems

Consilium Marine & Safety

Dectron

***

 

   

Hej alla ESD-intresserade! 

Januari är slut och året har börjat i en rasande fart. För vår del med en hel del genomförda mätningar och utbildningar samt glädjande nog, en hel del kontakter med varumärkesägande företag som insett att hela kedjan är viktig när det gäller kvalitet på elektronik. Vi kör och du är välkommen att hänga med!

 

Dold kostnad om ESD-skyddskedjan bryts.

Armekas Stefan Hansson har jobbat länge med kvalitetsuppföljning i elektronikbranschen och har byggt upp en stor erfarenhet gällande felhantering. Han har sammanfattat sina tankar om dolda kostnader och misstag i en bra text som du kan läsa här. Kontakta honom eller någon annan av oss så hjälper vi dig att ta kontroll över din produkts säkerhet genom hela kedjan med vår nya tjänst ARMEKA SENSE, ett program som drastiskt kan minska dina reklamationskostnader och bygga en riktig bra relation med kunden.

 

Mer utbildning vid samma tillfälle - effektivt!

Våra öppna utbildningar genomförs på olika platser i landet löpande. Du hittar utbudet nedan. Nytt är att vi i samband med våra koordinatorutbildningar kommer att genomföra öppna grund- och repetetionesutbildningar dagen efter. Detta ger dig en möjlighet att på ett enkelt sätt kompletteringsutbilda. Vill du hellre ha en kurs förlagd hos ditt företag - en egen grupp - så går det naturligtvis bra det med.

Klicka här för kommande kursdatum i Karlstad, Stockholm, Göteborg och Malmö för de olika utbildningarna. Välkommen att anmäla.

 

ESD och vården, igen.

Armeka fortsätter att leverera ESD-skydd till vården. Översyner, utbildningar och produkter. Vid våra kontakter får vi ofta information om incidenter som inte alltid rapporteras i vårdens avvikelsesystem. Skälet till det är oklart, men det borde vara viktigt att alla fall verkligen utreds ordentligt. Vår erfarenhetsbank ökar ständigt och en hel del incidenter rapporteras naturligtvis som de ska, ta till exempel en titt den här länken ur systemet "Reidar2" och "Reidar3". I våra tidigare nyhetsbrev 66 och 67 hittar du fler exempel. 

Patrik Woss, försäljningschef Armeka, patrik@armeka.se, 0702-17 22 60
                      

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.