Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

 
 Så här når du oss:

VD, utbildnings- och konsultfrågor 
Patrik Woss 0702-17 22 60


Innesäljare, mätansvarig, order och ekonomiansvarig
Niclas Hahne 08-645 10 75

Innesäljare, order och logistik
VD för Lajapro AB, ergonomiprod.
Christofer Hahne 08-645 10 75 


                         ******
Höstens öppna utbildningar:

7/9 ESD-koordinator, Stockholm
8/9 ESD-grund, Stockholm
8/9 ESD-repetition, Stockholm

5/10 ESD-koordinator, Malmö
6/10 ESD-grund, Malmö
6/10 ESD-repetition, Malmö

19/10 ESD-koordinator, Göteborg
20/10 ESD-grund, Göteborg
20/10 ESD-repetition, Göteborg


                    ******

Exempel på bra ESD-skydd!

Dessa företag har valt att utveckla sitt ESD-skydd i långsiktig förbättring med hjälp av Armeka. Det innebär att mätning av all skyddsutrustnings funktion regelbundet genomförs. Och/eller andra ständigt förbättrande åtgärder genomförs i ett seriöst kvalitetsarbete.

Listan på företag fylls på med fler goda exempel allt eftersom och presenteras i kommande nyhetsbrev.

Olsbergs Electronics

Saab Dynamics

Flir Systems

Consilium Marine & Safety

Cabinova

Fagerhults Belysning AB 

 

 

Trevlig midsommar på dig! 


Gå hem och ta ledigt några dagar, du har säkert precis som vi på Armeka en bra vårsäsong bakom dig. Sommaren kommer att bestå av golf och arbete för min del. Vi kommer att uppgradera alla våra utbildningar och du hittar de viktigaste fasta datumen för hösten här till vänster. En komplett lista kommer under nästa vecka.

Riktigt ESD-skydd
Vi får ofta höra av kunderna att vi är lite annorlunda än en del leverantörer. Vi väljer att tolka det som positivt. Skämt åsido, kommentarerna kommer ur att vi faktiskt brys oss. Vi säger till om du gör fel, vi ger dig råd men låter dig ta besluten och framförallt så sätter vi ihop alla delar av skyddet till en helhet. Det som vi numera kallar riktigt ESD-skydd.

Du skulle bara veta vilken skillnad det blir när man förstår helheten. Ett kul exempel är företaget som gladeligen köpte hundratals svarta ESD-lådor men varken företaget eller leverantören tänkte på att utan lock så är lådorna värdelösa. Eller kanske förändringarna i 61340-5-1 när det, enligt vår uppfattning, handlar om ren produktplacering när man väljer testmetoder för skor och golv i kombination. En relativt vettig metod som idag, skotestare med platta eller golv, som är enkel och effektiv byts mot en tveksam metod som saknar möjlighet att nå repeterbarhet i och som kräver en omöjlig test för att hitta grundprinciperna. Missförstå mig inte, du ska välja den metod du tycker verkar vettig, men du ska grunda ditt beslut på fakta. Ring mig så hjälper jag dig gärna.

Sommarerbjudande
Vår största och viktigaste produkt är utbildning av dig och din personal. Därför erbjuder vi 25% rabatt på företagsinterna kurser som du beställer senast 31/7 och med genomförande under september. Vi siktar på att det ska bli ett riktigt kunskapslyft i branschen och slut på chansningar med egna och kunders produkter. Hör av dig så bokar vi ett datum när vi kommer till er och utbildar.

Sommarjobbare
Har du redan nu behov av att utbilda tex, vikarier så rekommenderar jag vår e-learning basic på nätet. För att verkligen säkra din produktion sänker vi priset under sommaren till 300:- / person. Mer info och inloggning hittar du här. En kort men fullständig info där din personal får den viktiga grunden för att förstå varför ni har ett skydd.


Det var det hela idag. Förutom en bra midsommar så hoppas jag naturligtvis att hela sommaren blir bra för dig. 

Om du har synpunkter på något jag skriver, eller vill ställa frågor så hör du av dig!


Skrivet av:
Patrik Woss, VD Armeka, 0702-17 22 60, patrik@armeka.se

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.