Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen Expressen/GT/Kvällsposten 2021

GRYMT JOBBAT!

Hej alla duktiga säljare,

Nu har våren kommit till stora delar av landet, visst är det härligt att sälja när det är ljusare och sol? Vi vill börja med att berömma Er för att Ni är så duktiga. Ni sålde så bra under påskhelgen och många av Er deltog även i vår påsktävling.
Stort grattis till Er som deltog, Era priser är nu utskickade!

Tiden springer iväg och det är redan dags att ladda om för fler extra försäljningsdagar. Snart kommer Ni få ett nytt brev hem, där Ni får ta del av information om 1 maj och Kristi himmelsfärdsdag. I brevet finns även ett schema som visar vilka dagar Du kommer få tidningar och magasin på, samt hur stor upplaga Du får respektive dag.
Det är viktigt att Du läser igenom brevet noga och återkommer till Din säljledare så fort som möjligt om Du vill justera något, men senast 23 april 2021. 


NYTT PRIS FÖR LEVA & BO

Från och med lördag 17 april till och med 1 maj kommer Leva & Bo kosta 32 kronor,
på grund av storhelger och lönehelg.
Därefter, från och med 7 maj, ändras ordinarie priset för Leva & Bo till 32 kronor och kommer framöver under storhelger istället kosta 34 kronor (prishöjning 2 kronor för ord. helger och storhelger. Pris till idag har varit 30 kronor ord. helger och 32 kronor storhelger). 


Månadens säljare

Varje månad utser vi på Tidningsförsäljningen månadens säljare. Säljare utses för extra fint engagemang, noggrannhet eller för att de visat det lilla extra under senaste månaden. För mars månad vill vi därför säga,

STORT GRATTIS TILL:

Ester Engman, säljare i Landvetter

En säljare i Kristianstad

En säljare i Varberg


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.