Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Brexit Day idag:

Gå vår Brexitutbildning!

Ydrenas Academy erbjuder allt från grundkurser till skräddarsydda fördjupningskurser inom aktuell EU-lagstiftning och Brexit. Samtliga kurser har ett fokus på affärskritiska frågor i EU:s regelverk.

Ydrenas Academy Brexit-utbildning ger dig och ditt företag fördjupad information om konsekvenser av Brexit och hur man som företag på bästa sätt förbereder sig på Brexit.

Brexit-utbildningarna innehåller en genomgång av ekonomiska, politiska och rättsliga konsekvenser av att Storbritannien lämnar EU.


Varför välja Ydrenas Academy?

  • Våra föreläsare är EU-experter, har unik och lång erfarenhet från arbete i EU och har ”insider”-kunskaper om hur EU-förhandlingar går till.
  • Våra kurser ger konkreta handfasta tips och råd kring EU-rätten och hur du implementerar EU-reglering i ditt företag.
  • Våra kurser utrustar dina anställda med aktuella kunskaper och insikter om hur EU fungerar i praktiken. Vi erbjuder ett unikt koncept för att bygg på med ny EU-kunskap genom vår spetskompetens inom EU.
  • Våra gästföreläsare är EU-politiker eller EU-tjänstemän som ger inblick i sitt arbete med aktuell EU-lagstiftning.

För mer info se www.ydrenas.se eller kontakta info@ydrenas.se

Du hittar hela kursutbudet på: www.eu-utbildning.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.