Läs SBK Medlemsinfo i din webbläsare.                                              Avsluta prenumerationen

Klicka på loggan för att komma till vår hemsida

SBK Medlemsinfo

Informationsbrev till medlemmar i Svenska Brukshundklubben


Hej alla hundvänner!

I skrivande stund är det stort fokus på Corona och att följa utvecklingen av detta. Förbundsstyrelsen och jag har löpande kontakt gällande att vidta åtgärder. I första hand följer vi naturligtvis Folkhälsomyndighetens och SKK:s riktlinjer men det kan också bli så att vi vidtar åtgärder som blir organisationsspecifika för Svenska Brukshundklubben. Håll er uppdaterade genom att hålla koll på vår hemsida. Ni hittar mer info nedan.

Vänliga hälsningar,
Therese Palm
Generalsekreterare SBK

Ge mig tips för SBK-medlemsinfo >>

Therese och Flex

Med anledning av coronaviruset

Svenska Brukshundklubben följer utvecklingen av de riktlinjer som svenska myndigheter och Svenska Kennelklubben sätter upp gällande coronaviruset. Information uppdateras löpande på vår hemsida, Så du som deltar eller planerar delta i Brukshundklubbens aktiviteter, håll utkik här för information.


Artikel från domarträff i specialsök

Arbetet med att prova och utvärdera de sedan hösten 2019 framtagna regelförslagen och provprotokollen för Specialsök har nu pågått ute i landet i 3-4 månader. I mitten av januari var det åter dags för SBK:s Projektgrupp för Specialsök och ett tjugofemtal blivande domare i grenen att träffas en helg för att gemensamt gå igenom de erfarenheter som gjorts hittills.

Läs mer om domarträffen här.


Årets SBK-hund 2019

Varje år utser Svenska Brukshundklubben Årets SBK-hund som går till det ekipage som presterat bäst i varje gren under föregående år. Nu är det klart vilka hundar som tog hem titlarna för 2019!

Läs mer här.


Duktig Hund och Duktig Valp

Genom att diplomera din hund till en Duktig Hund och/eller Duktig Valp visar du omgivningen att du har en duktig och välfungerande hund. Som ett bevis på detta erhåller du ett diplom och en scarf med trycket "Duktig Hund" i den färg som motsvarar er kunskapsnivå och diplom och en rosett till din Duktiga Valp.

Du kan läsa mer information här.


Hundmarschen 2020

Den 6 juni marscherar vi tillsammans med våra hundar en mil i det natursköna området Fjällnora utanför Uppsala. Tipspromenad och möjlighet att prova på tjänstehund erbjuds.

Läs mer om eventet här.


Gilla oss på Facebook

Ta del av kul och aktuell information som du kan vara med och kommentera genom att gå med i vår facebook-grupp.

Svenska Brukshundklubben på Facebook >>

Brukshundklubbens facebook-grupp

Vår samarbetspartner:

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är eller har varit medlem i Svenska Brukshundklubben.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.