Ser nyhetsbrevet konstigt ut?
Klicka här för att se det i webbläsaren.  


NYHETSBREV nr 2/2017

Pitekök är vår äldsta nuvarande hyresgäst

Det började som ett litet sprutmåleri på Stenhuggargatan. Nu finns Pitekök & Sprutmåleri sedan många år på Verkstadsgatan och mycket har hänt sedan starten för 35 år sedan. 


På besök hos Furunäset Hotell & Konferens

Furunäset Hotell & Konferens erbjuder olika konferensalternativ och hotellboende för såväl affärsresenärer som privatpersoner.


VIKTIG INFORMATION - nu händer det saker på universitetsområdet

Arbetet med att anlägga en ny infart, en cykelväg och ett torg vid universitetsområdet/Piteå Science Park har nu påbörjats. Det innebär bland annat att hyresgäster och andra besökare hänvisas till markerade parkeringar (se bild).

Byggnationerna beräknas pågå t.o.m. hösten 2018. Vi ber om överseende med trafiksituationen under tiden. 


Vi städar och gör fint

För att underlätta arbetet med att sopa och göra fint på parkeringar och andra ytor runt våra fastigheter ber vi våra hyresgäster att omgående flytta långtidsparkerade fordon och föremål som kan tänkas stå i vägen. Tack på förhand!


Två verkstadsföretag under samma tak

På Tallhedens industriområde i Bergsviken driver Bo Wikström två företag inom verkstadsbranschen. 

LOKALnyheter

På Framnäsvägen i Öjebyn har vi en industrilokal på 1000 m² som är ledig för omgående uthyrning. Här finns två höga portar, traverser och del i inhägnat område. 

För mer information, eller om du inte hittar den lokal du söker, kontakta 
Johannes Lidström 
tel. 0911-933 91.
 

Fler lediga lokaler hittar du HÄR.  


FELANMÄLAN dygnet runt

När du upptäcker att något inte fungerar är vi mycket tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt.

Felanmälan är öppen dygnet runt och kan göras via webb eller
telefon: 0911-933 66. 


PROFILEN

BRITTA ELFVING-PERSSON, konsult

Vad jobbar du med?
Jag är deltidsanställd hos RISE Interactive i Piteå och frilansar övrig tid som skribent och innehållsproducent i mitt företag Delamedia.

Vad gör du hos PNF?
Jag jobbar med extern kommunikation och sköter nyhetsflödet, till exempel genom artiklar från verksamheten och pressmeddelanden. Dessutom har jag hand om sociala medier och gör nyhetsbrevet. Det är roliga uppdrag och PNF är en riktigt bra samarbetspartner. 

Vad är det bästa med ditt jobb?
Omväxlingen och mångfalden. Det är så fantastiskt roligt att få träffa och prata med olika människor. Genom åren har jag till exempel haft förmånen att besöka många av PNF:s hyresgäster. Jag brinner för att skildra, informera och berätta om allt trevligt som händer i vår kommun och i regionen. 

Vad gör du när du inte jobbar?
Jag umgås med vänner och familj och tycker mycket om att resa. Sommarstugan är mitt smultronställe och jag älskar att vara ute i skärgården. Och så är jag domare i hästhoppning. PNF är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår uppgift är att stödja näringslivet och sysselsättningen i Piteå kommun. Hos oss får du inte bara en lokal – du får också ett stöd utöver det vanliga. Vi vill hjälpa dig att växa – oavsett vad du söker har vi lokalen för dig. 

www.pnf.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du har anmält dig till vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta prenumerationen, klicka här.