Nyhetsbrev vecka 51

. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev

God Jul och Gott Nytt År

Nu är denna termin slut och de flesta av oss har inte spelat tillsammans på lång tid!

Några har hållt igång på Birkagården och andra har kanske spelat tillsammans i mindre grupper och en del inte spelat alls. Vi har nog alla känt vad viktigt det är med spelövningar, söndagsträffar och alla andra tillfällen då vi får träffas och spela tillsammans. 

Vår Don Gillamstämma kommer inte att bli av i januari, och när de andra övningarna börjar igen vet vi inte än. Vi återkommer i början av januari med mer information.

Allan har satt ihop en lista över vår repetoar ordnat efter  landskap. Härligt,  då kan vi ägna julhelgen åt att öva in den. Ni hittar den som en länk här till höger

Vi har också ett sorgligt meddelande, Fredrik von der Lancken har avlidit. De anhöriga vill gärna att vi kommer och spelar på begravningen som äger rum i Katarina kyrka den 12/1 kl. 14. De som vill hedra Fredrik med att spela kontaktar Allan på telefon 08-38 10 42, antal deltagare är ju begränsat i dessa tider.De låtar som kommer att spelas är Gånglåt från Storberget (Dorotea) och Polska från Tåsjö.

Vi tackar Allan för denna termin och önskar alla er andra en God Jul och Gott Nytt år och hoppas att vi snart får tillfälle att spela tillsamans igen!

Övrigt

Här hittar ni protokollet från Årsmötet 2020

Årsmötesprotokoll


Låtlista


Stockholms spelmansgille

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Stockholms Spelmansgille. Skulle du vilja avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet, klicka här.