Avenyn Paradgatan

Problem att visa inbjudan? Se det i webbläsaren.


Att hantera kris på arbetsplatsen Webbinarium 28 april


I det här webbinariet får du insikt och verktyg för att hantera en värld präglad av kris. Du får kunskap om hur våra hjärnor funkar i krisläge.

Vad du som anställd kan göra för dig själv och dina kollegor för att kunna vara på rätt plats mentalt, fatta rätt beslut, och göra det som krävs.

Du får möjlighet att ställa frågor med utbildare, som besvarar dina funderingar under webbinariet och hjälper dig med de utmaningar du har framför dig just nu. 


Camilla Ekstrand är legitimerad psykolog med KBT-inriktning och har i över tio år arbetat med att
bygga upp vårdenheter och att driva forsknings-baserad, innovativ metodutveckling för effektiv behandling.

Som psykolog är Camilla van att fokusera på hur organisation, grupp och individ samspelar med varandra. Hon har lång erfarenhet av att arbeta utifrån Organizational Behavior Management (OBM), både som chef och som organisationskonsult, för att effektivisera ledarskap, förbättra prestationer och att förebygga psykisk ohälsa hos medarbetare för långsiktig hållbarhet.


Datum: Tisdag 28 april kl.8.30 - 10.30

Plats: Digitalt via Zoom.
Länk till mötet med information om hur du ansluter kommer skickas ut dagarna innan till mailadressen du anger i anmälan.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i Avenyförening, värde 995 kr / person. Fritt antal deltagare, registrera alla som vill delta från ditt företag i länk nedan. Gör en bokning för varje person.

 

 

 

 

Visst är du redan med i vår grupp på Facebook?

https://www.facebook.com/groups/avenyforeningen

Vid frågor kontakta: Carina Hallgren carina@avenyn.se / 0707-74 92 92

Avenyn Paradgatan, Avenyn 10 (6tr), 411 36 Göteborg, 031-13 80 90, info@avenyn.se