Julhälsning från Mataya & Balanserad Kommunikation. Se det i webbläsaren.

Det finns gåvor som kan förändra och hjälpa

Gåvor som inte ligger under granen. Som inte är inslagna i vackra paket. Som inte kan köpas i någon butik. Men en gåva som kan göra skillnad. Som kan förändra livet för någon. Någon som har varit utsatt för en ofattbar fruktansvärd handling. En gåva som ger hopp. Som kan ge en lite ljusare framtid. En gåva vi kan ge tillsammans! 

I år valde vi att ge vår gåva till Musikhjälpen 2019. Årets tema är ”Sex är inte ett vapen” #mh19. Att tillsammans få göra skillnad blir som att tända ett litet ljus som ger hopp mitt i det mörka. Musiken hjälper till att föra oss samman. Och Musikhjälpen har verkligen visat hur viktigt det är med alla bäckar små, alla kan göra något för att bidra! Att de dessutom var i hemstaden Västerås värmde hjärtat extra i år.

Ett varmt tack till våra fantastiska kunder, samarbetspartners och vänner för ännu ett inspirerande, roligt och kreativt år tillsammans. Vi längtar redan till 2020! 
Ett nytt decennium är på intågande.

God jul & Gott Nytt år!
Katarina & Monica


homepageinstagramlinkedin

Du får detta utskick eftersom du är kund, samarbetspartner eller vän till oss. Vill du inte ha utskick från oss, klicka här.