Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Kärleksbrev

 

 
Kurser 2018:

24 - 26 augusti 2018:
Yoni - Fri att Njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

12 - 16 september 2018:
Livets Goda

• Ny kursplats!
Lyxig njutningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
i ett renässanspalats i Languedoc, södra Frankrike

20 - 23 september 2018:
Gudar & Djur
Shamanism, Tantra & ecosex – med Calle Rehbinder
& Ana Olivegren
På Skeppsuddens kursgård, Norrköping

28 – 30 september 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

12 - 14 oktober 2018:
TANTRALILA
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

19 – 21 oktober 2018:
Gudomlig Njutning
Nytt datum!
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

9 – 11 november 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

16 – 18 november 2018:
Gudomlig Extas
Nytt datum!
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

23 – 25 november 2018:
Tranceformation Impro
Dynamisk och lekfull kurs i teaterimprovisation –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

7 - 9 december 2018:
Kinky Passion
Nytt datum!
Lekfull Tantra & BDSM –
för alla, singlar och par –
med Calle Rehbinder
& Lisa Josefsson
I Stockholm

14 – 16 december 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

***********

Kurser 2019:

30 maj – 2 juni 2019:
Kärleksretreat
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens Kursgård

22 - 26 juli 2019:
Fri att Älska

• Ny kurs!
Kärlek och Tantra för par – med Calle & Jennie Rehbinder
på Gardoussel Retreat i Languedoc, södra Frankrike

***********

Kalendarium:

Aktuella uppgifter om våra kurser hittar du i:
Kalendariet på Cirkus Eros

***********

 
Gudar & Djur

Tantra + Shamanism = djup extas

Skeppsuddens kursgård • 20-23 september
med Carl Johan Rehbinder & Ana Olivegren

Gudar & Djur

Gudar & Djur är en djupgående kurs – men också en beskrivning av människans natur. Rent biologiskt är vi djur, med djurkroppar och djurinstinkter. Men vi har också unika egenskaper som alla andra djur saknar – egenskaper vi intressant nog rent mytologiskt ofta beskriver som gudomliga. Därav namnet – Gudar & Djur.

”I skärningspunkten mellan det gudomliga och
det djuriska finns människan – sök där och du skall
finna din essens, din fulla potential.”

Kursen kombinerar flera olika discipliner – med tekniker, attityder och ritualer från först och främst shamanism och naturnära tantra, men också element från rituell maskteater, samt en attityd till sexualiteten som en starkt magisk kraft, något som har rötter i människans urtida ursprung.
Med dessa redskap och attityder kan du öppna dörrarna in till dina innersta rum, för att finna din verkliga skickelse, ditt kall, din passion, din kraft.

Du får lära dig dynamiska och orgiastiska andningstekniker som befriar och ger kraft, du får gå på glödande kol, måla din kropp, älska med Jorden, beröra och beröras, delta i kraftfulla ceremonier, resa på trummans rytm, möta ditt kraftdjur, utforska din egen sexualitet som livskraft, dansa med elementen, och födas på nytt.

Badnymf

Omfamna och bejaka din egen kropp, din egen sexualitet, dina egna känslor, och all den glädje, kraft och njutning som finns däri. Omfamna din kroppslighet som en icke-dualistisk andlig väg, i det att du kan finna harmonin och balansen mellan det djuriska och det gudomliga inom dig.
Du får öva dig i att sätta gränser, men också att överskrida och flytta dem när det behövs.

Du kan nå det innersta genom det yttersta – sinnlighet och total närvaro i varje upplevelse kan leda till extremt stark samklang med den natur vi människor inte bara befinner oss i, utan i allra högsta grad är en del av.

Vi gör en djupdykning i denna magiska spricka mellan världarna, vi speglar oss i naturen, ser alla elementen i oss själva, bejakar den kanske mest kreativa överlevnadskraft vi har – den sexuella energin, för att lyfta den genom våra kroppar, fylla oss själva med liv, kraft, kreativitet, lust, glädje, lek och själslig extas.

Allt på kursen sker med djup respekt för din integritet – med lekfullhet, kärlek och lyhördhet. Ingenting är obligatoriskt, allt är frivilligt. Målet är att du ska hitta din väg, inte att du ska bli påprackad något.

Allt för att du ska bli en friare och starkare människa, med mer makt över ditt eget liv.

Calle på björnfäll

Kursen vänder sig till dig som redan är på en inre resa, och har åtminstone vissa erfarenheter av extatiska tillstånd, djup meditation, andligt sökande och finnande. Du kanske redan har erfarenhet av shamanistiska tekniker – eller tantra – eller både och. Du kommer att få tillfälle att komplettera, fördjupa, fylla på med saknade pusselbitar, dyka djupare in i ditt utforskande av dig själv.

Gudar & Djur är en praktiskt inriktad kurs, på vilken vi främst ägnar oss åt olika aktiviteter och övningar, understött av en del teori. Vi kommer att varva mellan att göra övningar både inomhus och utomhus, beroende på väder och vind.

Målet är att du ska nå en fördjupad förståelse av den inre kraft och makt vi alla har, men kanske inte har tillgång till – med såväl en öppnad medvetenhet som en ökad närvaro i kroppen – samt en fördjupad förståelse för din egen sexualitet, och den enorma själsliga kraft som finns däri.

Det handlar om att utforska, upptäcka, så att du kan få med dig nya erfarenheter – i form av såväl fakta och frågor, som rena upplevelser och insikter.

Shamanism & Tantra

Det blir en kväll och tre dagar med intensiva, starkt upplevelsebaserade kurspass, varvat med vila och introspektion, på en av Sveriges absolut vackraste kursgårdar, under en av de vackraste tiderna på året.

En höjdpunkt under denna långhelg är också att det är en solvända – höstdagjämning – något vi självklart kommer att fira med en vacker ceremoni.

Det kommer även att erbjudas delikat mat, bastubad, härligt umgänge, samt boende i mysiga rum.

Välkommen!

Gudar & Djur

Läs mer om kursen på hemsidan »

Tid:
Torsdag - söndag 20-23 september 2018

Kursen börjar på torsdag kväll 19.00, med en kvällsmåltid och ett kurspass.
Vi avslutar på söndag eftermiddag 16.00.

Plats:
Skeppsuddens kursgård

Skeppsudden är en av Sveriges vackraste kursgårdar, med äppelträd i trädgården och egen strand med badklippor och brygga, samt Sveriges finaste bastu - en åttakantig vedeldad med panoramafönster ut mot Bråviken. Härliga kvällar med svala dopp och heta stenar utlovas!

Läs mer om datum, tid och plats på hemsidan »

Skeppsudden

Följande ämnen kommer att dyka upp på kursen:

• Gränser – gränssättning och gränsöverskridande – alla har vi gränser, men har du dem där du vill ha dem? Och – respekterar du både dina egna och andras gränser? Lär dig konsten att säga nej med kraft – så att du även kan säga ja med samma kraft. Egenmakt och styrka börjar med integritet och förmågan att dansa med sina sköldar – att kunna vara sårbar vid behov, och skyddad när det krävs. Allt detta börjar med konsten att höra sitt inre ja, och sitt inre nej.

• Shamanism – kontakt med din inre kraft, dina guider. Vi kommer att göra flera shamanska ceremonier, som t.ex. trumresor, glödvandring, pilceremoni, sjudarsejd, mask – och mer därtill – allt i syfte att du ska komma i kontakt med din inre drömvärld, dina kraftdjur / fylgjor / guider, och ren, rå instinktiv kraft.

• Tantra – många tantriska tekniker för ökad närvaro och skärpta sinnen bygger på universella principer som andning och energirörelser i kroppen, något du kommer att få utforska på kursen. Det kan bli enormt potent, något du sedan har tillgång till att praktisera i såväl ditt vardagsliv som ditt mer intensiva själsliga upptäckande.

• Ekosexualitet – hur förhåller jag mig sexuellt, fritt och flödande, utan hinder, utan skam och skuld, till såväl mig själv som min omgivning? Hur förhåller jag mig sexuellt till naturen, jorden, vattnet, träden och allt annat som växer och lever på denna planet? Hur kan vi komma i harmoni med oss själva och den natur vi alla är sprungna ur?

• Ceremonier – vi är alla ceremoniella djur. Ritualer och ceremonier hjälper våra sinnen att fokusera, skapar heliga rum, öppnar dörren till förändrade medvetandetillstånd, samt erbjuder uttryck för vördnad, lyhördhet och respekt.

• Lek – den effektivaste vägen till det djupaste allvaret – allt vi gör, gör vi som en lek, som en dans, med all den skönhet, lätthet och glädje som finns däri. Leken öppnar dörrar till vårt allra djupaste inre.

Respons från tidigare kursdeltagare:

******************

"Hej!

Tack för en riktigt lärorik kurs! Känner att jag redan har haft nytta av det fokus på privata mål och levandegörande av dem som kursen erbjöd. Det var en kurs helt i min smak och i exakt rätt tid i mitt liv.

Jag kände det stöd jag så väl behövde, av såväl kursdeltagare som ledare. Skön blandning av ung och äldre, man och kvinna, hjärta och hjärna, lek och allvar, arbete och vila. Allt på en naturskön plats och t.o.m. resan dit och hem var vidunderligt skön. Tack!"

ÅR, september 2016

******************

"Fick återigen träffa fantastiskt fina människor, både tidigare kända och nya kursdeltagare och dig och Ana.

Många bra övningar, två trumresor var alls inte fel. Kroppsmålning är kul! Glödvandringen och altarövningen var två mycket fina ceremonier. Skeppsudden, internatformen, maten, suveränt!

Trots att jag tycker att det finns saker att slipa på så har jag haft en fantastisk helg. Kåt, glad och tacksam!"

LM, september 2016 

******************

"Hej Calle och Ana.

Tusen tusen tack för en superfin kurs! Givande och lärorikt på många sätt.

Kursen kändes äkta, naturlig och intressant för mig. Jag har rätt länge känt att både tantra och shamanism är två områden som jag vill utvecklas i, så kombinationen av de båda var helt perfekt för mig.

Gillade variationen av aktiviteter och att de berörde mig på olika sätt. Det blev en fin mix och det är egentligen inget pass alls som jag känner att jag skulle velat vara utan.

Nöjd med allt men om jag ska nämna några favoriter så får det bli trumresorna, glödvandringen, älska sig själv-övningarna, dans, kroppsmålning och samtalen i små grupper där vi satt tre och tre. Att bastun var på varje kväll var också väldigt trevligt!

Det jag saknade och önskar att ni får med nästa gång är svetthydda. Det hade passat fint in i denna kurs. En idé kunde också vara att ha en del utav aktiviteterna utomhus runt en eld. T.ex. trumresorna och dans. Lite mer tid för kroppsmålning hade vart fint också. Det var riktigt kul men blev lite ont om tid mot slutet. Hade gärna fortsatt måla ett tag till. Maten och platsen var uuunderbar!!

Kort sagt så är jag väldigt nöjd med kursen och framför allt med er två. Ni är helt underbara. Jag vill absolut vara med på denna kurs framöver. Och också andra kurser med er! ;P

Tusen tack för allt. Ni är två fina förebilder för mig. Både när det gäller tantra och shamanism. Ta hand om er så ses vi nog vid ett tillfälle framöver.

Stor kram från mig! Fred, välgång och kärlek  ❤

CW, september 2016

******************

Mer respons från tidigare kursdeltagare på hemsidan »

Kursavgift:

3.600 SEK inkl. moms för privatpersoner.

Företag betalar 3.600:- plus moms, vilket innebär 4.500:- per person.

Kost & logi:

Kostnaden för boende och mat betalas separat till Claes Nordenskjöld på Skeppsudden.
Priset 600:- per dygn, i flerbäddsrum.
Detta innebär totalt 1800:- per person

Vill du bo i enkelrum så kostar det 300:- extra per natt.
Vill du bo i dubbelrum så kostar det 150:- extra per natt.

Om du vill bo i enkel- eller dubbelrum, ska du anmäla det till Claes Nordenskjöld via e-post info@skeppsudden.com, så ser han till att det finns en plats till dig.

Om du betalar på plats – ha med jämna pengar!

Läs mer om kursanmälan & villkor på hemsidan »

Kursledare - Carl Johan Rehbinder & Ana Olivegren

Kursledare:

Calle Rehbinder har praktiserat shamanistiska tekniker och attityder i 25 år, har hållit över 300 kurser på temat kärlek, sex & tantra, och inspireras av att låta olika kunskapsvägar komplettera och befrukta varandra.

Ana Olivegren har flera decenniers shamanistisk erfarenhet, och har stor kunskap i att leda kurser, hålla shamanska svetthyddor, glödvandringar m.m, något som också kommer att avspegla sig tydligt i kursen Gudar & Djur. Anas pilceremonier och glödvandringar är legendariska.

Läs mer om oss på sidan Kursledare, på hemsidan för kursen »

Gudar & Djur på Facebook:

Gudar & Djur

Självklart måste kursen ha en evenemangssida på Facebook.
Besök gärna sidan, skriv något, och klicka även där att du ska vara med om du har bokat dig till kursen!

Gudar & Djur som event på Facebook! »

Calle & Jennie kramas i skogen

Foto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara