Senaste nytt från världens största orienteringsäventyr. Du kan läsa nyheterna i en webbläsare här.

O-Ringen Höga Kusten 2018

O-Ringen kommer gå i terrängen runt Oskarshamn 2022

Det är nu klart att O-Ringen kommer till Smålandskusten och Oskarshamn år 2022. Arrangemanget har aldrig tidigare gått här och O-Ringens VD Henrik Boström är mycket nöjd:

- Oskarshamn med omnejd är en perfekt plats för O-Ringen med sitt kustnära läge, sin trevliga stadskärna och den absoluta närheten till en underbar O-Ringenstad i Döderhultsdalen. Det kommer att bli en klassisk O-Ringencamping som lockar många med fin natur och bra gemenskap!

Det geografiska läget inbjuder också till kustnära etapper. Förutom att det är en fantastisk tävlingsterräng bjuder regionen också på bad och natur samt välkända besöksmål såsom Öland, Västerviks skärgård och Astrid Lindgrens Vimmerby för att nämna några. Karin Ekebjär som är turismsamordnare i Kalmar Län säger:

- Vi kommer att välkomna alla deltagare och besökare till en region som är van att ta hand om nationella och internationella gäster. Vi kan även skryta med väldigt många soltimmar per år!

Här kan du se presskonferensen live från kl 10.00 idag tisdag.

Smålandskusten

Alewalds ny huvudpartner till O-Ringen

Alewalds

O-Ringen och Alewalds har tecknat ett avtal från 2018 och fram till år 2022. Samarbetet ger Alewalds exklusiv rätt att bedriva sportförsäljning under arrangemanget. Det är en viktig del som uppskattas mycket av deltagarna.

- Vi är mycket glada över att hitta en så bra huvudpartner! Extra glädjande är att Alewalds ägare och VD, Anders Engström är orienterare och vi får genom det en partner som förstår våra deltagare väl, säger Henrik Boström, VD O-Ringen AB. Han fortsätter, våra varumärken står för liknande värden med natur, upplevelser och äventyr, vilket bådar för succé!

Läs mer om det nya samarbetet här


Hela 12 784 har bestämt sig för O-Ringen i sommar!

Den första april hade hela 12 784 deltagare anmält sig till att orientera i Höga Kustens fantastiska terräng. Det är den tredje största föranmälan någonsin och en indikation på att det sannolikt blir över 20 000 deltagare i sommar.

Läs hela nyheten här.

Vill du också uppleva Höga Kustens magnifika terräng och stora utbuda av semesteraktiviteter bokar du boende och start här.

Här hittar du vilka klubbkompisar som anmält sig.


329 privata boenden lediga för uthyrning!

Det finns just nu många lediga boenden och vid den här tiden på året kommer det normalt in som flest nya. Så har du inget boende bokat finns det för närvarande gott om valmöjligheter. 

Med det stora antalet privata boenden tillgängliga, och på väg in, kommer det räcka för att husera alla 20 000 som beräknas komma.

Här hittar du privata bostäder att hyra.


Följ oss i sociala medier


HUVUDPARTNER OCH VÄRDKOMMUN

Alewalds

Arvika komun

ETAPPVÄRDAR

EON

TÄVLINGSPARTNERS

Bagheera

SIA

Holmen

essity

Ramirent

Suzuki


Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.

Angående bokningar kan du kontakta bokningsservice på 08-409 06 408 eller oringen@nordictravel.se 
För andra frågor når du oss på 0771-49 90 00 eller info@oringen.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du deltagit på O-Ringen eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.