Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser.

Snart är det Midsommar

Midsommar-firandet blir lite annorlunda i år. Du planerar säkert ändå för att äta ägg och sill. Vi har tagit fram några heta tips för att få till den perfekta drinkmenyn till firandet.

Till sillen rekommenderas Helsingborgs Witbier, som med sin friska pomerans och kryddiga koriander gör sig strålande till en "sillatallrik".
Vi rekommenderar även Helsingborgs Lager eller Helsingborgs Funky Monkey att bryta av mitten av måltiden med och de får gärna stanna kvar i handen hela vägen till majstången.
Tre goda öl som ackompanjeras med Lilla Spritfabrikens akvavit, som är destillerad med de traditionella skånska brödkryddorna kummin, fänkål och anis. Mild och len faller denna snaps alla i smaken.

Checka på Systembolaget vilka produkter som finns på hyllan i just din butik.

Vi på Bryggeriet önskar dig en riktigtGLAD MIDSOMMAR!


Helsingborgs enda Nitro-bar

Välkommen till Bryggeriet och Oxhallen

Nu har vi kört igång Nitro-baren på Oxhallen. Den enda Nitro-baren i Helsingborg. Nu undrar du kanske vad nitroöl är för något? Jo, det är när man ersätter koldioxiden i ölen, alternativt kompletterar den med kväve. Resultatet blir en fyllig öl med tjock skumkrona.
På Oxhallen sätter vi på fat alldeles speciellt designade small-batch sorter för att man ska kunna få uppleva något alldeles speciellt.

I Oxhallen serveras just nu, utöver vårt aktuella sortiment, en specialöl Exotic Lager och det är också smygpremiär för vår kommande nyhet Tuco. Inom kort kopplar vi på Nitro-ölen Outmeal Nitro.

Kom till oss och upplev en unik smakupplevelse!

Du kan sitta i solen på vår nya uteservering. Inne i Oxhallen är det luftigt och skönt. Slå dig ner vid något av våra fyramannabord. Beställ via hemsidan (både dryck och mat) och vips får du, tillsammans med ditt sällskap, en trevlig stund.
Glöm inte att köpa handsprit som vårt dotterbolag Lilla Spritfabriken har producerat.

Välkommen till Bryggeriet och Oxhallen!
Öppettider:
Onsdag-fredag kl 15-19. OBS! Midsommarafton har vi stängt
Lördag kl 11-18.
Söndag kl 11-15.


Lilla Spritfabriken uppmärksammas och nu har vi äntligen börjat få en plats i det svenska destillatmedvetandet! Bara denna månaden har vi fått hyllplatser på fem nya Systembolag. Till listan där du hittar oss kan du nu addera; Båstad, Malmö (Västra hamnen), Falkenberg, Falun samt Stockholm (Lindhagensgatan).

Dessutom fick vi jättefina skriverier i Dagens Nyheter den 4 juni.
”. . .  tillverkar vanligtvis gastronomisk gin, akvavit och punsch. Den sistnämnda är en lyxig och välkryddad variant som lagrats på ekfat för maximal njutning till ärtsoppan.”

Denna månaden skulle vi egentligen ha varit på Copenhagen Gin Festival, som hade varit utmärkt tillfälle att fira våra framgångar med er, men vi får helt enkelt ladda om med något extra till nästa år.


HÄRLIGA MINNEN

Nu har vi fyllt på med härliga minnen från våra 9 år av ölbryggning.
Här är några som vi vill dela med oss av till dig


Vårt presentkort - bra present att skicka

Nu när vi inte kan ses på samma sätt som tidigare. Då tipsar vi om vårt presentkort: en perfekt present.
Det är lätt att skicka, eftersom det inte är ett fysiskt presentkort, utan en värdehandling via mejl.

Läs mer och köp vårt presentkort


Bryggerivisning med ölprovning varje lördag

Att boka en bryggerivisning och ölprovning hos oss på Helsingborgs Bryggeri är populärt. Vi är stolta över att visa vårt Bryggeri. Vi var ett av de första mikrobryggerierna som startade med bryggerivisning och ölprovning.
Varje lördag finns det allmänna visningar med ölprovning där du kan boka in precis så många som ni är.


Läs mer om vår bryggerivisning med ölprovning och boka


Följ oss på sociala medier

Missa inte alla spännande aktiviteter på Bryggeriet.
Följ oss på sociala medier, glöm inte att gilla och dela med dina vänner!

Läs mer om våra öl på vår hemsida.

facebookinstagramhomepagelinkedin

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.