Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Tyvärr inga lanseringar idag men det är lite annat godis på gång för er alla som är fans av Rom och Imperial Stout från Kanada, läs mer nedan.


Vi börjar med romkryssningen på Birka 21-23e mars där Mattias & Zoi tar hand om er och pratar Malteco, Malecon och sist men inte minst vår nya serie där La Maison du Rhum buteljerat rom från 6 olika länder/öar och på så sätt skapat en "range" för en bredare palett. Vi pratar Guatemala, Colombia, Venezuela, Trinidad & Tobago, Peru samt Dominikanska Republiken. 

Låter det intressant eller spännande så hittar ni kryssningen via länken nedan.

Romkryssning Birka Cruises 

/Njoy


Dieu du Ciel Pêchê Day 2019

Dieu du Ciel är ett smått legendariskt bryggeri från Montreal som ett flertal år arrangerat Pêchê Day eller #journeepeche som är hastaggen. I år är det över 60 krogar/restauranger/pubar världen över som står som värdar för detta.

Tidigare år har det varit Akkurat Stockholm och Brewers Beer Bar Göteborg som arrangerat detta i Sverige men i år har de fått sällskap av Bishops Arms Savoy Malmö, tot 3 ställen alltså och det är vi både stolta och glada över.

7 olika varianter av Pêchê Mortel Imperial Coffee Stout kommer serveras och de är enligt nedan.

Péché Mortel
Imperial coffee stout, 9.5%

Péché Mortel Bourbon 2019
Bourbon barrel-aged imperial coffee stout, 9.5%

Péché Mortel Bourbon 2018
Bourbon barrel-aged imperial coffee stout, 9.5%

Péché Mortel Islay 2019
Islay barrel-aged imperial coffee stout, 9.5%

Péché Mortel Coconut
Imperial coffee & coconut stout, 9.5%

Péché Mortel Cerise
Imperial coffee & cherry stout, 9.5%

Péché Moka
Imperial coffee & cocoa stout, 9.5%

/Välkomna till någon av de 3 ställena i Sverige där ni hittar representanter från Wicked Wine.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.