Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

- STOKO-Shop Nyhetsbrev. April 2018. Nr.6.5 -

Solen tar även på våren!

Vårkampanj!

Stokoderm Sun Protect 30 PURE

Ord.pris: 95:-/st. Just nu endast 75:-/st. 

Hel kartong om 12st ord.pris 1080:-/Krt. Nu endast 875:-/Krt.

(Nedsatt pris gäller till 10/5-18.)

Solskyddskräm.

Att använda solskyddskräm på våren är något vi lätt glömmer. UV-strålningen är lika farlig nu som på sommaren.

I Sverige konstateras varje år ca.3200st fall av cancer i födelsemärken. Ju fler gånger man bränner sig i solen, desto större risk löper man att utveckla hudcancer. Det är därför viktigt att skydda sig genom smörja in bar hud med solskyddskräm innan man vistas längre stunder i solen.

Stokoderm Sun Protect

Vi rekommenderar solskyddskrämen Stokoderm Sun Protect 30 PURE.

Stokoderm Sun Protect 30 PURE tub 100ml

Sun Protect 30 PURE

Vattenresistent, parfymfri och färgämnesfri med UVB-30 och 5-stjärnigt UVA-skydd. Dessutom ger krämen UVC35-skydd mot strålar från industriella processer, t.ex. svetsning. Krämen innehåller E-vitamin som bl.a. lugnar irriterad hud, förebygger rynkor och gör huden elastisk. Krämen absorberas snabbt av huden. Neutralt pH säkerställer kompatibilitet med huden och minskar risken för eventuell irritation.

Förpackning: 100ml. Pris: 95:-/st.

Vad är UVA, UVB och UVC?

  • UVA-strålarna står för 95 % av de ultravioletta strålar som når jordens yta. Det är de som gör pigmentet i huden mörkt. Till skillnad från UVB-strålarna känns inte UVA och de tränger in i hudens djupare skikt. Strålningen får huden att åldras i förtid och kan orsaka hudcancer.
  • UVB-strålar är mer energirika än UVA. Det är UVB-strålningen som gör att vi känner solljusets värme och gör att vi bränner oss när vi är i solen för länge. Precis som UVA bidrar UVB till att huden åldras i förtid och kan ge upphov till hudcancer.
  • UVC-strålar är mycket energirika. Solens UVC-strålning absorberas av atmosfärens ozonskikt och når inte jordytan. Men UVC-strålning kan uppkomma vid industriella processer, t.ex. svetsning.

Skonsam rengöring!

Kresto Classic

En effektivt hudrengöringskräm för såväl hemmabruk som professionell användning. Kresto Classic har mycket bra rengöringsegenskaper som rengör djupt ner i porerna.

Krämen innehåller toxikologiskt säkert lösningsmedel och det naturliga skrubbämnet Astopon® (pulvriserat valnötsskal) som avlägsnar ingrodd smuts, exempelvis från avfall, mineral- och smörjoljor, grafit, metalldamm, fett och aska utan att utsätta huden för onödiga påfrestningar.  

Rengör med Kresto Classic
Kresto Classic

Kresto Classic innehåller även den vårdande hudskyddsingrediensen Eucornol® som ser till att minimera risken för hudirritation. 

Kresto Classic finns som tub om 250ml samt för Stoko-dispenser softbox och för Deb-dispenser om 2000ml.

 

Kresto Classic är en Ecologo certifierad produkt. EcoLogo är livscykelbaserad miljöcertifiering som indikerar att en produkt har genomgått rigorösa vetenskapliga tester och uttömmande revisioner för att säkra att produkten uppfyller högt ställda miljökrav.


Våra vänner Ninasmat tipsar!

Köketstvål

Kökets tvål.

Tvålen i köket som effektivt tar bort doft av bland annat vitlök, skaldjur, fisk och lök.

Kökets tvål innehåller kaffepulver, peppermynta och är berikad med återfettande olivolja och karitésmör (Shea butter) som ger dina händer en skön mjuk känsla efter användning av kökets tvål.


© 2004-2018  Stoko.se/STOKO-Shop     info@stoko.se

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.