Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Wexthusets gröna julklappar 2020

Vi på Wexthuset vill önska God Jul med en säck trevliga, gröna klappar. Kvalitetsklappar till bra pris och med lång livslängd som gör odling roligt och enkelt!

Länk till högupplösta bilder finner du här.

Välkommen till www.wexthuset.com med mera information och tusentals fler julklappsidéer från en av Nordens största trädgårdsbutiker på nätet.

Guldkannan Towa

Towa är en snygg och praktisk kombination av potta och vattenkanna. Urin är ett fantastiskt gödselmedel som späds med vatten för lagom koncentration.

Pris: 850 kr.

Nutritower – odlingstorn

Skörda hemodlat året om från detta häftiga och praktiska odlingstorn! Nutritower är en kanadensisk uppfinning som gjort succé i Nordamerika och nu kommit till Skandinavien.
Skötseln är mycket enkel; odlingen sker i hydrokultur med växtbelysning. En liten pump ser till att alla plantor automatiskt får optimalt med näring och vatten. På bara några veckor har man skördeklar sallat och färska örter.
Som bonus är Nutritower ett klorofyllskimrande smycke i hemmet.

Introduktionspris 8 290 kr året ut. Därefter 9 290 kr.

Sekatören – odlarens bästa vän

En sekatör ska ligga bra i handen, kännas skön, göra vassa, fina snitt och hålla länge. Vår engelska tvåskärs-sekatör från Kent & Stowe uppfyller dessa krav; handtag i ask och rostfria skärblad. Fem års garanti.

Pris: 279 kr.

Vattna vackert!

Vi har ett stort urval av fina vattenkannor av hög kvalitet. Bildens Deep Violet är handgjord i rostfritt, galvaniserat stål. Den rymmer optimala 4.5 liter och har fällbart handtag för enkel påfyllning.
Avtagbar stril och funkar både ute och inne. Finns i flera färger.
Pris: 319 kr.

Trädgårdsförkläde – praktiskt och snyggt

Ett praktiskt förkläde med plats för sekatören, mobilen och andra småprylar som man vill ha till hands. Handgjort i mocka och vaxat linne från England av kvalitetsföretaget Bradleys.
Spana gärna in flera av Bradleys produkter som knädynor, handskar och förkläden här.

Pris: 329 kr.

Plantui Smart Garden - en fiffig odlingsstation

Vår populära Plantui är en snygg liten odlingsstation för hydrokultur. En finsk innovation med enkel odling där man smidigt tillsätter vatten och näring.
Plantui har inbyggd belysning och vattenpump som ger en snabb odlingstakt med skördeklar sallat och örter på bara några veckor! Finns i flera färger.

Pris: 2 995 kr.

www.wexthuset.com hittar du vårt stora sortiment, från frön till växthus. 
Hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.