Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

 

En Rodnande Hallon-Munk med en Stor Fot som älskar Torrt, Syrliga Blommor och Kaffe från de Mörka Tiderna.......det är ungefär vad vi har att erbjuda idag på Systembolaget så ta på er fin-skorna, ladda upp med en stadig frukost och ta er till valfri butik för lite helg-shopping.  

/NJoy


Wicked Weed Brewing Co, Asheville, North Carolina bjuder idag upp till dans igen och denna gång med en dubbellansering där Dark Age tagit en svängom med kaffe från Colombia + vårt eget "Wicked-Team" har varit över i Asheville för att prova ut något eget, något speciellt för oss i Sverige.

Blomma 7,1% - SB.11625 - 99,90kr

"Blomma", en sour ale lagrad på Oloroso-Sherry-Fat, en "bär-bomb" m boysenbär, björnbär, hallon & körsbär, kan det bli bättre?

 Dark Age Coffee 11,8% - SB.11119 - 87,90kr

Tänk er nedan.

"Mänsklighetens väg ut ur den mörka åldern är en väg utan slut. Den leder oss bort från det mystiska till det mätbara, från det magiska till det matematiska och är en noggrann historia om framsteg från galenskap till metod. Trots det finner vi fortfarande underverk i Magi och extraordinär potential i Mysteriet. Ur denna längtan efter de gamla vägarna kommer Dark Age Imperial Stout från whiskyfatet med dess mörka maltkomplexitet och djärva, men ändå balanserade, sötma uppmjukad av sin mystiska utveckling på ek" + kaffe på det.........kan inte gå fel va?

Dark Age Coffe berättar grundaren Walt Dickinson om via denna länk 


Founders Blushing Monk 9,2% - SB.11714 - 39,90kr

Som vi har väntat på denna återkomst, Rubaeus Storebror har landat igen, prisa gudarna.......eller de "Rodnande Munkarna" kanske?

Blushing Monk är en öl i Belgisk stil, packad m hallon, gott!!

"When our love of fruit and our love of beer come together, Blushing Monk happens. Brewed with a ridiculous amount of raspberries for tart yet luscious raspberry-jam character and fermented with Belgian yeast for subtle fruit and spice esters. Think of Blushing Monk as Rubaeus’ older sibling – more intense, slightly larger and just a little bit more mature."


Vi avslutar fredagen med en duo från välkända Sierra Nevada Brewing Co.

En välkänd säsongare i form av Bigfoot Barleywine samt en nyhet i form av Brut IPA som är bryggd med champagnejäst. 

Bägge är fina på sina olika sätt där Brut IPA'n kanske är en gourmand som gärna frossar i ostron medan Bigfoot Barleywine är den sköna "Chesterfield-kungen" som bara älskar sina lagrade ostar.

Bägge fyller sin funktion men i olika rum.

Bigfoot Barleywine 9,6% - SB.11496 - 40,90kr

Brut IPA 6,2% - SB.11375 - 29,90kr


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.