PIN nyhetsbrev. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


PIN inleder samarbete med Göteborgs Stad om drift av Boplats.se!

Under hösten har Göteborgs stad upphandlat drift av kommunens kö för förmedling av lägenheter i Göteborg. PINs erbjudande valdes ut som det mest fördelaktiga erbjudandet bland de som valde att delta i upphandlingen. Driften av Boplats.se i PINs regi kommer driftsättas under våren 2018. Boplats Göteborg är en marknadsplats för bostäder i Göteborgsregionen. Boplats Göteborg ägs av Göteborgs Stad, de kommunala bostadsbolagen Bostads AB Poseidon, Göteborgs Stads Bostadsaktiebolag (Bostadsbolaget) och Familjebostäder i Göteborg AB samt de privata fastighetsägarna genom Fastighetsägarna Göteborg Första Regionen Ek för.
För mer information besök boplats.se. Boplats Göteborg, Rosenlundsplatsen 1, 411 20 Göteborg.


Trevlig stund tillsammans i januari!

Även denna vinter kommer vi ta chansen att träffa våra kunder runt en trevlig och kulturell kväll. PIN är samarbetspartner med Göteborg Film Festival och får därmed chansen att bjuda sina kunder på en trevlig kväll och bra underhållning för oss som gillar film

I samband med öppningen av 2018 års filmfestival kommer vi att bjuda in våra kunder till en trevlig filmkväll. Håll ögonen öppna efter inbjudan som skickas ut i början på januari.


PIN finns nu även representerade i Stockholm

Under hösten har PIN förvärvat Systematiq Drift AB, vilket innebär att PIN nu har personal på plats och kontor i Stockholm. Systematiq blir ett dotterbolag till PIN, och kommer ge bägge bolagen klara synergier. Förutom att vi nu har kontor i Stockholm och Göteborg, kan PIN nu erbjuda sina gamla kunder Systematiqs tjänster. Förutom drift av kunders virtuella miljöer, finns nu även tjänsterna Fjärrsupport och Office 365 med i vårt tjänsteerbjudande.


God Jul och Ett Gott Nytt År!

Vi tackar för ett gott smarbete under 2017 och önskar alla våra kunder och samarbetspartners en riktigt 

God Jul och Ett Gott Nytt År!

/Från oss alla på PIN


Anders Holgersson
anders.holgersson@pin.se

Johan Ernbrink
johan.ernbrink@pin.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.