Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

November - December 2016

Följ oss på www.foretagarcentrum.se  om vad som händer och sker samt många intressanta nyhetsbrev som kan vara bra för Er! Vi försöker hela tiden utveckla vår hemsida som vi tycker är en bra kanal att kommunicera ut till Er företagare och andra aktörer om vad som händer i Sala och vår omvärld. Gilla oss på vår Facebook-sida


SILVERGLANS - SALAS NÄRINGSLIVSGALA

10 FEBRUARI 2017

Boka biljetter på 0224-677 800 eller e-post: info@foretagarcentrum.se


SALA KOMMUN FÅR PRIS FÖR BÄSTA TILLVÄXT 2016

Företagen i Sala är bäst i Västmanlands län när kreditupplysningsföretaget Syna granskar tillväxten i näringslivet. Kommunen vinner nu priset Bästa Tillväxt - för tredje gången.

Alla aktiebolag i kommunen som har ökat sin omsättning, nyanställt eller gått med vinst har bidragit till Salas placering.
I kommunen finns 57 företag som utmärker sig genom att uppfylla samtliga tre kriterier.


SALA KOMMUN INFORMERAR

Energi- och klimatrådgivning 2017

Med start vid årsskiftet kommer Sala kommun att samverka kring energi- och klimatrådgivning med V-Dala Miljö & Bygg (Västmanland-Dalarna miljö och byggförvaltning: Avesta kommun, Fagersta kommun och Norberg kommun)


Upphandling i Solo- Mikroprojektet

Nu är det dags för upphandling av konsulttjänster (utbildare inom affärsutvecklingsområden) inom Solo-Mikroprojekt.

Almi Företagspartner Mälardalen AB/Solo-Mikroprojektet inbjuder till upphandling av ramavtal gällande konsulttjänster för kompetensutveckling/utbildning inom ett antal affärsutvecklingsområden.

Sista anbudsdag 20170102

 

 


SÅRBARA KOMMUNER

De kommuner som är särskilt sårbara vid företagsnedläggningar är främst koncentrerade till vissa delar av Sverige. Bergslagen och Glasriket i Småland är exempel på sådana områden.

Det visar en genomgång av graden av sårbarhet i Sveriges 290 kommuner som Tillväxtverket och Svenskt Näringsliv gjort. I studien rangordnas Sveriges kommuner efter sårbarhet.


VÄSTMANLANDSSOFFAN 2016

Den 21 november ägde Västmanlandssoffan rum hos Aros Congress Center i Västerås.
Där inspirerades man av spännande personer och deras företagsresa i sann entreprenörsanda.


Sala Presentkort - den perfekta julklappen

Sala presentkort växer och växer. Ca. 40 butiker/företag tar emot kortet som betalmedel och det är en stor variation av butiker som erbjuds.

Var med och gynna näringslivet och Salas handel genom att ge bort Sala presentkort till anställda, kunder eller nära och kära.

 


Drop-in fika för nya företagare

De första åren som företagare brukar vara hektiska, men unna dig en paus och pratstund med likasinnade över en fika!

Gerd Svedberg, Företagarcentrum och Magnus Eriksson, Företagarna, fikar med er på Företagarcentrum kl. 16.00-17.00 den 9/1.

Ingen föranmälan. Ingen kostnad. VÄLKOMMEN!


facebook

Vi på Företagarcentrum önskar Er alla

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter