Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen Expressen/GT/Kvällsposten 2020

NOVEMBER 2020

Hösten är här!

Nu är hösten verkligen här. Vi hoppas att Ni har haft en jättebra höstlovsvecka med många härliga dagar, trots kanske inte det bästa vädret!

Även oktober har varit en jättebra månad för Tidningsförsäljningen där Ni gjort ett superbra jobb! Ni imponerar varje helg och vi är så stolta över Era insatser! Grymt jobbat alla!

Den 24-25 oktober hade vi månadens Säljslut-tävling som många av Er anmälde sig till. Så roligt att se att det är så många som varje gång säljer slut och vill vara med och delta i tävlingen. Era priser kommer att skickas ut under veckan, så håll utkik i din brevlåda!


Ny rullande tävling

Från och med 7 november startar vi igång en ny möjlighet på Tidningsförsäljningen, en tävling, där Du ska sälja slut dina huvudtidningar (minst 12 HT i upplaga). Lyckas Du sälja slut 4 helger i rad, ska du höra av dig till din säljledare. När Du sen betalt fakturan för säljtillfällena får Du 30% provision på dina huvud-tidningar helgen efter betald faktura. Är Du med och kämpar? Tävlingen avslutas 13 december. 


Ta hand om varandra

Under rådande omständigheter och situation i samhället, vill vi påminna dig om att det fortfarande är jätteviktigt att du stannar hemma om du känner dig minsta lilla sjuk. Tänk på att tvätta händerna noga innan och efter din säljrunda och ha med dig handsprit på vägen. Ta betalt via Swish i största möjliga mån och kom ihåg att backa några steg när du ringer på dörrar i ditt distrikt, så att vi alla hjälps åt att hålla avståndNi gör ett jätteviktigt jobb för tidning och får ut journalistik till Era kunder. Var rädda om Er och andra, håll avstånd och var försiktiga!


Månadens säljare

Varje månad utser vi på Tidningsförsäljningen månadens säljare. 
Säljaren utses för extra fint engagemang, noggrannhet eller för att de visat det lilla extra under senaste månaden. För oktober månad vill vi därför säga,

STORT GRATTIS TILL:
Ayha Ali, säljare i Hässleholm

Filip Blomquist, säljare i Karlstad

En säljare i Kristianstad


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.