Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

God fortsättning på 2019!

Boka din tid i Sjöstaden här

och här för Södermalm!

 

Januari är här och vi går sakta mot ljusare tider. För Forma Vita innebär januari dels några spännande  vidareutbildningar i MD-codes, vår leg sjuksköterska Maya kommer tillbaka efter en tids ledighet och vi kommer också att erbjuda flera effektiva behandlingar inom både injektioner och hudvård till kampanjpris vilket du kan läsa mer om i nyhetsbrevet.

Under årets första kvartal kommer vi att fokusera på hudens kvalite. Det är en perfekt tid innan vårljuset tittar fram för att jobba på solskador, gamla ärr, ytliga kärl, förstorade porer och en förstärkning av hudens fuktbarriär.

Filler- och botoxerbjudande - vi förlänger erbjudandet tom 17 mars.

Erbjudande hos våra injektionssköterskor Maya, Fanny&Suzan

Vi är så glada att leg ssk Maya är åter på Forma Vita från 23 januari. För att hennes kunder som missat möjligheten att behandla sig enligt vårt fillererbjudande i december skall få chansen har vi beslutat att förlänga erbjudandet hos alla tre leg ssk tom 15 mars. Våra leg sjuksköterskor Suzan, Maya och Fanny erbjuder fillerbehandling med 50% rabatt på filler ml nr 2, dvs andra ml som används vid ett och samma besök vid bokning hos Suzan, Maya eller Fanny. Samma rabatt gäller på ml nr 3 och här efter följande ml. Ordinarie pris gäller på första ml och erbjudandet går inte att kombinera med ev andra rabatter utöver botoxerbjudandet nedan.

Även botoxerbjudandet  förlänger vi på samma sätt. Betala för ett område botox och få två omr eller betala för två områden och få tre. Erbjudandet gäller hos Suzan, Maya och Fanny och kan kombineras med fillererbjudandet ovan. Områden som erbjudandet avser är panna, argrynka, kråksparkar, sur mungipa eller rökrynkor och du får det billigaste området på köpet.

Boka "Erbjudande filler el botox hos ssk jan-15 mars" och behandlingen utförs senast 15 mars för att ta del av erbjudandet. Gäller både på Söder och i Sjöstaden.

Bägge erbjudandena gäller tom 2019-03-15.

Microneedling - lägre pris på kur om 3 ggr och inklusive nattkräm

Microneedling extra för ansikte, den mest populära och kompletta av våra nålbehandlingar, erbjuder vi i en kur om tre behandlingar till kampanjpris  6990 kr inkl Neostratas nattkräm Dermal Repelishment, värde 599 kr (ordpris 2690 kr/behandling exklusive kräm) . I priset ingår en kemisk peeling från Neostrata som exfolierar det översta hudlagret, micronålning som jobbar på kollagenstimulering, fina linjer och porstorlek med ett återfuktande serum anpassat efter din huds behov samt en underbar, lugnande och återfuktande mask. 

Vid det första behandlingstillfället erhåller du nattkrämen som återställer uttorkning och ålderstecken. Den lämnar huden mycket återfuktad, fylligare och fastare. Hudens naturliga fuktbarrier stärks för att förhindra förlust av fukt. Synligheten av linjer och rynkor minskar samtidigt som volymen under huden ökar. Du planerar även med din behandlar hur långt mellanrum som är lämpligt mellan dina behandlingar. Kuren kan betalas i sin helhet vid första tillfället eller delas upp på två tillfällen (behandling nr 1 o nr 2 ).

Boka "Erbjudande microneedling kur 3 ggr tom 15/3" som finns tillgänglig både på Söder och i Sjöstaden. Erbjudandet gäller tom 15/3 och sista behandlingen skall vara utförd senast 30/4.

Hud med glow?

Volite är en injicerbar lättflyttande hyaluronsyra för att hjälpa till och förbättra hudens kvalitet och öka hudens återfuktning och elasticitet. Det är inte en filler som är till för att skapa volym, utan Volite används för att ge huden glow och spänst och är perfekt för såväl ansikte, som hals, dekolletage, öronsnibbar och händer. Volite ger återfuktning från insidan på ett sätt som ingen hudkräm kan.

Volite är också perfekt att använda i en kombinationskur med exempelvis Ipl, kemisk peeling eller Venus Viva. Har du ett solskadat dekolltage eller åldrade händer? Är huden i ansiktet lite vinterglåmig? Vid köp av 2 ml Volite till kampanjpris 6390 kr (ord 7980 kr ) hos leg ssk Maya, Fanny o Suzan så bjuder vi på en Neostrata medicinsk peeling av det behandlade området (värde 1250 kr ). Behandlingarma utförs vid två separata tillfällen och peelingen bokas i samband med ditt besök för Volitebehandling.

Boka "Erbjudande Volite 2 ml inkl medicinsk peeling". Erbjudandet gäller tom 15/3.

 

Dermaceutics

Nu finns Dermaceutic i vår webshop och även i vår behandlingsmeny.  I formulan ingår bland annat hyaluronsyra, stabiliserad c-vitamin och glykolsyra. Deras produkter erbjuder en vetenskapligt bevisad, effektiv serie med en oslagbar koncentration av aktiva ingredienser. De har också visat sig vara mycket effektiva vid rosacea och pigmenteringar.  Detta har gjort att Dermaceutics har blivit ett av de populäraste varumärkena inom estetisk dermatologi.

 

IPL mot ytliga kärl

Ytliga blodkärl uppstår ofta på områden i ansiktet som varit exponerade för sol, vind, kyla. Ofta syns de mest på kinder, näsa, dekolletage. Såväl genetiska faktorer som hudproblem som rosacea och akne kan vara upphov till kärlbildningen.

En effektiv behandling för att ta bort ytliga blodkärl är IPL-behandling. Då skickas energi ner till blodkärlet som får kärlet att koagulera, för att sedan successivt dra ihop sig utan att den omkringliggande vävnaden påverkas. Under den mörka årstiden är det ofta lämpligt att utföra denna typ av behandling eftersom du inte skall ha solat veckorna innan.

Varmt välkommen till oss på Forma Vita!

 

Boka din konsultationstid där du tillsammans med din behandlare  gör upp en behandlingsplan. Allt måste inte göras på en gång utan vårt signum är naturliga resultat och små förändringar. Vi vill se en långsiktig relation med långsiktiga resultat!

Hälsningar från dr Calle med personal

Forma Vita, Maria Prästgårdsgata 29, Stockholm / Hammarby Allé 83, Hammarby Sjöstad           Tel. 08-518 306 00 

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.