Läs i brevet i webbläsaren

 

Women In Progress Breakfast Meetup -
Nytt program startar 14:e september 2018


Ifall du missat att anmäla dig till höstens Breakfast Meetup - det finns platser kvar!

Är du nyfiken på att komma på en prova-på-gång - hör av dig så fixar vi det. Vi har några kostnadsfria prova-på-platser vid varje tillfälle, men då gäller först till kvarn!

Kanske vill du som redan har anmält dig till höstens program ta med en kollega eller vän? Skicka i så fall ett mail till ewa@womeninprogress.se några dagar innan utsatt datum.

Även om det personliga abonnemanget är personligt kan du skicka någon i ditt ställe, tex en medarbetare eller kollega, ifall du själv får förhiner. Låt oss bara veta detta innan.

Höstens första träff är 14:e september!  

 

Anmäl dig direkt till höstens Breakfast Meetup

 

Vad är Breakfast Meetup?

Breakfast Meetup är det perfekta nätverket för dig som vill utveckla dig, ditt ledarskap och karriär samt utvidga ditt nätverk. Det fungerar lika bra för er som inte har ett kvinnligt nätverk på er arbetsplats, som för er som redan är vana nätverkare. 

 

Vad ger Breakfast Meetup dig?

Breakfast Meetup ger dig möjligheten att inspireras och utbyta erfarenheter med andra kvinnor från en mängd branscher. Du får också en unik inblick i våra föreläsares vardag som ledare, forskare, författare etc. samt tips på hur du kan ta dig vidare och utvecklas mot befintliga och nya mål. Varje träff  inkluderar frukost, nätverkande och en inspirerande föreläsning med möjlighet att ställa frågor och nätverka med föreläsaren.

 

Datum för hösten är satta till 14/9, 12/10, 16/11 och 14/12.

För information om höstens föreläsare, se nedan.  


Plats:
Hard Rock Café, Sveavägen 75, Stockholm

 

Agenda:
08.00-08.30 Frukost och nätverkande
08:30-09.15 Föreläsning
09.15-09.30 Frågor och fortsatt nätverkande 

 

Hur mycket kostar det?
I kostnaden ingår 4 träffar inklusive frukost, föreläsning samt en digital mötesgrupp på Facebook.

 

Individuellt abonnemang
(platsen är personlig)
1500 kr exkl. moms. 

 

Företagsabonnemang
(platserna tillhör företaget och är inte personliga)

20 platser a 1 000 kr styck exkl. moms
10 platser a 1 300 kr styck exkl. moms

Passar inte detta företagsabonnemang ditt företag - hör av dig så ordnar vi det som passar bäst!

 

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Sista anmälningsdag är 10/9-18.

 

Anmälan till höstens Breakfast Meetup görs här

 

Om du har några frågor, eller av någon anledning inte vill använda formuläret ovan, är du välkommen att höra av dig till Petra Lindgren på petra@womeninprogress.se

 

Vi ser fram emot en fantastisk höst tillsammans med er! 

Ewa & Petra


Talare Breakfast Meetup Hösten 2018

 

14/9

Maria Scharffenberg - Kyrkoherde för Svenska kyrkan i Berlin

 

Foto: Anders Nilsson C.A.N. Photography

Maria Scharffenberg jobbar som Kyrkoherde för Svenska kyrkan i Berlin. Tidigare var hon kyrkoherde för Svenska kyrkan i Wien och hade då ansvar för Svenska kyrkans verksamhet i Österrike, Tjeckien, Slovakien och Ungern. Maria har arbetat som präst i 21 år. Bland annat som företagspräst på SCA och i Sundsvalls hamn. Hon har även tagit emot pris som Manager of the Year från Svenska Handelskammaren i Österrike.

Maria kommer att prata om hur man hanterar fördomar och patriarkala strukturer samtidigt som man ser absolutely fabulous ut i sina högklackade.

 

12/10

Lotta Belfrage Palmqvist - Grundare Constatera

Lotta har över 20 års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen, både som specialist och ledare. Lotta var under 15 år anställd inom Manpower och Proffice och var då en del av bolagens ”executive-grupper”. 2010 tog Lotta initiativet till Constatera och arbetar sedan dess i bolaget som rekryteringskonsult och partner med fokus på rekrytering och interim management på chefs-, ledar- och senior specialistnivå. Bolaget är idag ett familjeföretag och drivs tillsammans med maken Peter Palmqvist, fd företagsledare inom branschen.

Lotta brinner för att rekryteringsprocesserna ska vara givande för både rekryterande part och för de utvalda kandidaterna. Lotta kommer att prata om vad alla inblandade parter bör tänka på för att för att lyckas i en rekrytering, ”Att lyckas med en rekrytering, från båda håll”.

 

16/11

Hasti Asadi - Grundare Deodoc

Med en examen från Handelshögskolan i Stockholm valde Hasti att tacka nej till toppjobb och följa strömmen att bli konsult eller investment banker. Istället valde hon att prova sina entreprenöriella vingar och våga följa sin magkänsla. Detta har lett till att hon idag, 5 år efter examen, säljer sina produkter i Sverige, Norge, USA, Japan,  Australien & Nya Zealand.  Hon vågade skaka om en bransch som var kvar i 80-talet och som anses genant att prata om. Vägen från fattig student till att bli fattig entreprenör (där hon ännu är kvar idag enligt henne själv) har inte varit lätt - men det är en resa som gett så mycket kunskap och  glädje att alla de uppoffringar som gjorts har varit värt det. 

 

14/12

Jessica Stark - VD på Styrelseakademien Stockholm

Jessica Stark är sedan drygt ett år tillbaka VD på Styrelseakademien Stockholm. Jessica har en gedigen erfarenhet från entreprenörskapsvärlden. Bland annat har hon som medgrundare och VD utvecklat SUP46 (Start-Up People of Sweden) från idé till Nordens främsta startuphubb. Utifrån hennes erfarenheter som entreprenör, ägare och styrelseledamot drivs Jessica av övertygelsen att en ökad professionalitet i styrelsearbetet ger företag framgång.

Jessica kommer prata om sin resa och de erfarenheter hon fått med sig på vägen. 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.