Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Looström växer kontinuerligt och tar marknadsandelar inom huskonstruktion i Stockholm. Företaget växte ur sina lokaler på Östermalm och behövde en ny kontorslokal med centralt läge som passade ett växande teknikkonsultföretag.

Valet föll på Glashuset vid Slussen där de välkända arkitektföretagen Tengbom och Wingårdhs också sitter. I och med att lokalerna var dubbelt så stora som tidigare och krävde genomgående anpassningar, behövde Looström hjälp med hela flyttprojektledningen. De valde därför att anlita en extern projektledare för flyttprojektering och inredning. Valet föll på Alfa.


Hur tycker ni att flytten har gått? 

Flytten gick väldigt bra. Med tanke på vår verksamhet som teknikkonsulter var logistiken vid flytten extremt viktig. Varje timmes produktionsbortfall är kostsam. Vi lyckades till hundra procent med ambitionen att arbeta fram till 16.30 på fredagen för att sedan packa personliga tillhörigheter. Flyttfirman kom på lördagen och allt packades upp på söndagen samtidigt som all teknik installerades. På måndag morgon var kontoret fullt fungerande och alla konstruktörer var i produktion utan tidsbortfall.

Hur tycker ni att samarbetet med Alfa har varit?

Samarbetet med Alfa har fungerat väldigt bra med kontinuerliga möten och avstämningar. Framförallt har kontakten med leverantörer och med hyresvärden hanterats självständigt men enligt tydliga direktiv. Detta har varit effektivt och tidsbesparande för oss.
instagram


NYHET!
Vi finns nu på Instagram - Alfainred

Följ oss gärna för uppdateringar om pågende projekt, nya produkter & inspiration!
Klicka på symbolen ovan.Kontakta oss
Följ oss på Facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.