Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Tipsa en vän!

Nyheter & Info

Februari 2017


Vi välkomnar Anders Ledskog, Malmö som ny Partner!

Anders har mer än 20 års erfarenhet av ledande befattningar inom såväl kommunal som privat verksamhet. Anders kommer närmast från ett sexårigt förordnande som Förbundsdirektör på VA SYD, ett kommunalförbund som ansvarar för Vatten- och avloppsverksamheten i Malmö, Lund, Burlöv och Eslöv samt Avfallsverksamheten i Malmö och Burlöv.

Läs mer om Anders här!


Senior Partners och Sweco i projekt om ny järnväg i Skåne!

Resultatet av utredningen presenterades vid en workshop innan årsskiftet där bland annat deltagare från regionen och berörda kommuner deltog.
Idag slutar järnvägsspåren i Tomelilla vid stationen och i den framlagda idéskissen så är tanken att utnyttja den befintliga linjen mellan Ystad och Tomelilla.
Läs mer om projektet här!


Samverkan och samarbete mellan kommuner

I kommuner finns det många olika sätt att ordna för sin serviceproduktion, ofta är det mest rationellt och ekonomiskt att producera tjänsterna i samarbete med andra kommuner, organisationer eller företag.
Samverkan i olika former ökar kontinuerligt och sker ofta genom interkommunala avtal mellan kommuner, upprättande av gemensamma nämnder m.m..

Förs det diskussioner i er styrelse eller ledningsgrupp om samverkan med andra kommuner inom de tekniska verksamheterna?

Vår nya partner Anders Ledskog har mångårig erfarenhet av samverkan och samarbete inom de tekniska verksamheterna och kan bidra med råd i dessa frågor.

Kontakta Anders för mer information!


Behov av tillfällig chef i din verksamhet eller kommun?

Vi har flera erfarna chefer bland vår Partners och i vårt nätverk som är redo för nya uppdrag i vår, kontakts oss gärna för mer information.


Vi finns nu på LinkedIn, följ oss gärna där eller titta in på vår hemsida!

linkedinhomepage

Senior Partners Management AB
Kontakt: Tel. 040-30 28 50 / E-post: Nyhetsbrev@seniorpartners.se
www.seniorpartners.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.