Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Oktober 2017


Det är något visst med terminstarter! En nystart, förväntningar, förändringar, nya och gamla bekantskaper sammanstrålar - feststämning helt enkelt! TACK till alla Er som kom hit på Öppet hus! Och stort TACK till dig som rekommenderat din vän att komma till oss.


Nya kurstarter

Nu är klasserna i full gång! De flesta kurserna pågår hela terminen. Om du vill droppa in finns höstschemat på hemsidan. Nya kursstarter är Gravidyoga och MammaBaby Yoga vecka 44. Här hittar du Kurserna.

 

 


Magiska Idöborg!

Tack alla ni som deltog nu senast 1-3 sept. Idöborg är speciellt för oss alla, maten, havet, lugnet...en liten pärla som vi gärna återvänder till! Vi är i full gång med att planera kommande resor. Nästa blir i vår. Du behöver inga speciella kunskaper för att följa med. Alla är välkomna!

Henrik, Mia, Mattias & Malou

 

Från och med nu kommer jag (Mia) och min man Henrik, att driva yogastudion tillsammans med Malou Lejon och hennes man Mattias. Det känns fantastiskt kul och är en naturlig fortsättning på det vi har påbörjat. 


Yogalärarutbildning

Ashtangalärarutbildningen är i full gång! 10 nya blivande yogalärare blir klara i juni 2018. Ny utbildning startar hösten 2018. Om du är nyfiken på upplägget - Läs mer här.

9-11 mars kan du gå Malous populära Barnyogautbildning. Ny Yin yoga-utbildning kommer till hösten 2018.


Nya workshops!

Spännande, nya workshops ligger nu på hemsidan - yoga med bollar, skrivardag med Sofia Sivertsdotter, bäckenbottenföreläsning med Mia Fernando m.m. Här kan du läsa om alla våra workshops. 

 

 


Nya behandlingar

Vi välkomnar Josefin Hemmingsson och Lisa Lysén till oss! Josefin jobbar med kinesisk medicin, akupunktur och koppning. Lisa ger lymfmassage, ansiktsmassage samt ekologiska ansiktsbehandlingar. Du bokar tid här.


Missa inte nästa nyhetsbrev i mitten av november!


Gilla oss gärna på Facebook och vår nya Instagram!

 

Om Shanti,

Mia & Malou


facebookinstagramyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.