Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SUMMERING FÖRSTA ÅRET

Nu har jag gjort en summering av det första året. Jag kan knappt förstå det men jag har räknat efter hur mycket kläder som har hanterats av Lilla Tigern....ca 1,5 ton!!! 1,5 ton som annars kanske hade hamnat i soporna! Tack alla ni som har lämnat in kläder till försäljning och till alla er som har handlat! Vare sig det är ett medvetet val eller inte så har ER handling gjort en skillnad för miljön! 

NI ÄR UNDERBARA!


PÅSK

På påskafton håller butiken öppet mellan kl.10-14. Alla som handlar för 100:- eller mer får en goodiebag med överraskningar. och erbjudanden.

ÖPPETTIDER i PÅSK:

Skärtorsdag       11-16

Längfredag        STÄNGT

Påskafton          10-14

Påskdagen         STÄNGT

Annandag påsk   STÄNGT


NYTT INLÄMNAR-AVTAL

 Ni har väl inte missat att Lilla Tigern har ett nytt avtal för inlämning av varor? Gå gärna in och läs hela avtalet på hemsidan: 

http://www.lillatigern.se/salja/

Det nya avtalet innebär bla lite förändring i kommissionsprocenten för vissa varor samt avgift för ej tvättade plagg eller leksaker. Dessutom har jag höjt procentsatsen från 20% till 30% (av kommissionsbeloppet) om man väljer att handla för pengarna man tjänat in. Glöm inte att komma förbi och skriv under så att ni kan ta del av denna förmån.


TAS EMOT:

Leksaker

Vårjackor

Skalplagg

Regnkläder

Gympaskor

Gummistövlar


WEBBSHOP

Har du tittat vad som finns där? ....över 800 plagg som INTE finns i butiken. Dock går det att hämta ut plaggen i Ängelholmsbutiken


Öppet lager

Tacka alla som hade anmält sig till eventet ÖPPET LAGER den 1/4. Lilla Tigern slog försäljningsrekord!!


Öppettider:   mån-fre 11-18     lör 10-14

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter