Boka senast den 18 december och få 20% i rabatt!

Problem att visa detta mail? Se det i webbläsaren.

 

NYHETER - TRENDER - MINGEL

Erfarenhetsåtervinning - varför uppfinna hjulet igen?

På årets Energidag den 18 februari får du ta del av andras erfarenheter. Skönt för dig som då slipper göra samma misstag som andra gjort. Vi har samlat flera olika organisationer som kommer att redovisa både goda och dåliga erfarenheter från de senaste åren. Du får bl.a. lyssna till BeBo, BELOK, LÅGAN, Fastighetsägarna, Skåneinitiativet,

Vi hinner även med utveckling och nytänk! Du får lyssna till de senaste trenderna från spjutspetsföretag som Akademiska Hus, Stockholmshem, ÅF och IGPassivhus.

Snillen spekulerar - 4 vise hen...
Det är många som har önskat en paneldebatt, så därför har vi bjudit in några namnkunniga personer till en spännande panel. Vi viger en halvtimme av dagen med 4 erfarna energiexperter som diskuterar aktuella och heta frågor från bygg- och fastighetsbranschen. Har du en egen fråga som du vill att vi tar upp, mejla admin@seminardesign.se  Vilka är experterna? klicka här >>

ECODRIVING AV FASTIGHETER

Fördjupningsdag 19 februari

Analys och konkreta råd för energioptimering
Har du grepp om hur dina byggnaders olika delar påverkar energianvändning? Har du energitjuvar utan att veta om detta? I denna populära kurs med energispecialisten och driftexperten Willy Ociansson får du konkreta råd för att vässa driften i dina fastigheter. 

Priser

Ordinarie pris: 4 995 kr ex. moms

Early-bird-pris: 3 995 kr ex. moms (fram till den 18 december)

Forskare/Student: 750 kr ex. moms.

 

Tid och Plats

Den 18 februari på Clarion Hotell Stockholm

09.00-16.30 (registreringen från 08.20)

 

GRUPPRABATT! 

Uppdatera alla medarbetare
Gå hela arbetsgruppen!

Anmäl 4 personer från samma företag men betala endast för 3!

LÄS MER OCH BOKA HÄR


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.