Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 
Kurser 2016:

7 - 9 oktober 2016:
TantraLila
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

21 - 23 oktober 2016:
Ecstasy Play
Lekfull BDSM – med
Andy Buru & Calle Rehbinder
I Stockholm

28 – 30 oktober 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

11 – 13 november 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

18-20 november 2016:
YONI - Fri att Njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

***********

Andras kurser
vi arrangerar:

20-25 juni 2017:
Urban Tantra Professional Training Program
A dynamic 6 day workshop, for sexuality professionals.
With Barbara Carrellas
At Skeppsudden, Norrköping

 ***********

Festivaler:

14-18 juni 2017:
Sexsibility Festival

På Ängsbacka kursgård

 

Ecstacy PLAY

Andy Buru och Calle Rehbinder kommer tillbaka
med Ecstacy Play –
BDSM med kärlek och lekfullhet!

– 21-23 oktober 2016 –

Smisk & bondage

Extatisk njutning och inre växande, meditativ stillhet, busig lekfullhet, dynamisk livfullhet och total närvaro – genom olika aspekter av BDSM.

Andy Buru och Calle Rehbinder guidar dig på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, formgivna för att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva, med i huvudsak din egen kropp och ditt eget känsloliv som enda redskap.

Denna kurs vänder sig till dig som vill utforska ditt eget universum – din kropp, dina känslor, dina gränser och din njutning – under kontrollerade, lekfulla och kärleksfulla former. Vi skapar ett Magiskt Rum där du kan vara så trygg att du kan våga expandera din komfortzon, i din egen takt, på dina egna villkor.

Submission

Vi ger dig verktygen, metoderna, attityderna och tekniken till att upptäcka helt nya dimensioner i de klassiska uttrycken för begreppet BDSM – Bondage & Discipline, Dominance & Submission, samt Sado-Masochism – med lekfullhet, inkännande, kärlek och omtanke som grund, för att därigenom kunna gå mycket längre. Vi går bortom de klassiska BDSM-klichéerna – lack, läder, kedjor och hård attityd, och inspirerar till helt andra former och uttryck.

Upplev sensationen i att dominera – eller att underkasta dig – att ge och ta emot den där sortens skön smärta som inte skapar lidande, utan är verkligt njutbar, och känn befrielsen i att lämna över kontrollen till någon som binder dig – för att sedan binda någon som överlämnar sig till dig. Allt är 100 % frivilligt, allt är med ditt medgivande och allas samtycke.

Chained

Vi använder oss av olika kunskapsvägar som tantra, japansk repkonst, shamanism, zen, teaterteknik, fysisk improvisation, kunskap om kroppens anatomi, meditation, rörelse, andning och ljud – allt som fungerar – för att förstärka, bredda, öppna, befria. Du kan bli mer levande, mer dynamisk, mer extatisk, mer njutande, mer närvarande i nuet. Om du vill och vågar.

Glöm 50 shades of Grey – detta är 50 shades of Rainbow. Vi introducerar en form av BDSM som är fylld av kärlek, respekt och intimitet. Den som är underordnad är i själva verket den som har 100 % kontroll över situationen, och kan ge sig hän. Under kursens lopp erbjudes möjligheter att pröva flera roller, för att hitta det du själv finner mest glädje och substans i.

50 Shades of Rainbow

Respons från tidigare deltagare på Ecstacy Play:

**************************

"Hej och tack för en intressant, intensiv och härlig helg!

Jag tycker ni har skapat ett genialt format! Bdsm utan lack, läder, kedjor, you-name-it och titlar synliggör kärnan och hjärtat i bdsm. Fetischer kan vi som vill hänga på oss på egen hand. Det är inte så komplicerat.

Fantastisk bra mix av aktiviteter. En väl avvägd balans mellan teori, instruktion och övning. Och så lite fritt skapande på lördagkvällen. :-)

Jag kommer att lämna mina allra varmaste rekommendationer att välja just Ecstacy Play som första smakprov för älskare, älskarinnor och vänner som är nyfikna på bdsm!

Så återigen: Tack för en fantastisk kurs! <3"

AG, januari 2016

**************************

"Tack till alla deltagare på Ecstacy Play i helgen. Ni har förgyllt mitt liv på ett sätt som jag inte trodde var möjligt.

Sitter här och känner hur energin flödar i hela kroppen. Nu fattas bara champagnen."

RG, januari 2016

**************************

En av kursdeltagarna på vår första kurs har en personlig blogg som heter BDSM på landet, och på den har hon skrivit en lång bloggpost med sina personliga upplevelser och reflektioner kring kursen.

Det är fascinerande att läsa, och väldigt inspirerande för oss inför framtiden. Det finns både ris och ros i hennes text, och det uppskattar vi mycket, eftersom det är konstruktivt och samtidigt mycket personligt.

Ecstacy play – BDSM för lekfulla

**************************

Läs respons från fler tidigare kursdeltagare! »

Kursledarna:

Calle & AndyAndy Buru är expert på konsten att binda och bli bunden. Med många års erfarenhet, resor till kinbakumästare i Japan, och stor pedagogisk erfarenhet, kan Andy förmedla denna konst med god hand och stor kompetens.

Calle Rehbinder har utvecklat konsten att ge och ta emot smärta till en intensivt njutbar tantrisk upplevelse, med redskap som andning, rörelse, ljud, visualisering, energirörelser i kroppen och medveten beröring, för starkare och mer sublima upplevelser för båda inblandade parter.

Både Andy och Calle har på varsitt håll utforskat makt som fenomen, maktdynamik i relationer, roller och polaritet, för att mötas i en konsensuell och medveten lek med makt och underkastelse.

Kort sagt – Ecstacy Play är en kurs för dig som vill lära dig något nytt om dig själv, bli en mer hel och strålande person.

Läs mer på hemsidan för Ecstacy Play »

Datum:

21-23 oktober 2016

Tider:

Fredag 19-22
Lördag 10-19 (lunch 1,5 tim)
Söndag 10-16 (lunch 1,5 tim)

Plats:

Kurslokal i Stockholm.
Adress meddelas efter anmälan.

Stockholm

Kursavgift och villkor »

Anmälningsformulär »

Frågor och svar om kursen »

Läs mer om Calles kurser på Cirkus Eros! »

Läs mer om Andys kurser på hans hemsida! »

Ecstasy Play på Facebook:

Ecstasy Play på Facebook

Självklart måste kursen ha en evenemangssida på Facebook.
Besök gärna sidan, skriv något, och klicka även där att du ska vara med om du har bokat dig till kursen!

Ecstasy Play som event på Facebook! »

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Prenumerera på Cirkus Eros nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Andy Buru
073-031 22 09
andy@andyburu.se

www.cirkuseros.nu

www.andyburu.se

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

Spara

Spara