Nyheter och information
Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Avenytt - nyhetsbrevet från Avenyn


⚽ Följ VM-festen på Avenyn ⚽

Sommarens stora höjdpunkt – Fotbolls-VM 2018 – står inför dörren. På Avenyn hittar du bästa ställena för uppladdning och storbildsvisningar av matcherna.


Upplev Avenyn i sommar!

Avenyn lockar många strosande semesterflanörer med sina breda trottoarer och fina restauranger, butiker, konst och populära uteserveringar. Och det finns mycket mer att upptäcka, både på Avenyn och de mysiga parallellgatorna. Här får du tipsen för både stor och liten!


Carina är månadens Avenyprofil

Under 2018 presenterar vi en Avenyprofil varje månad, en person från något av våra medlemsföretag som är med och skapar vår destination.

Månadens Avenyprofil är Carina Hallgren på Holmens Herr.


Avenyns klubbar

Avenyn är känd för sitt nattliv, här är det nattklubbstätt likt få andra platser. Men vilket ställe ska man gå till? Som hjälp i klubbdjungeln har vi därför samlat Avenyns nattklubbar i en gemensam guide.


Certificat of Excellence till Avenyn

Vilken ära! Tack vare fina omdömen på tripadvisor har Avenyn tilldelats ett Certificat of Excellence 2018. #CertificateofExcellence

TripAdvisor delar ut ett Certificate of Excellence till boenden, sevärdheter och restauranger som kontinuerligt får bra omdömen från resenärer.


Modernisering av Avenyn

Vid Kungsportsavenyen 34 har Wallenstam nu påbörjat nästa steg i utvecklingen av Avenyområdet med det moderna projektet Sturefors. Fastigheten byggs till med en ny huskropp och totalt skapas nya kontorsytor om 3 400 kvadratmeter i ett av Göteborgs bästa lägen. På taket uppförs en stor takterrass som erbjuder en unik vy över stadslivet nedanför.


Kommande evenemang

Juni

  • 9 juni - Landskamp: Sverige-Peru, Ullevi
  • 22 juni - Midsommarfirande Trädgårdsföreningen

Juli

  • 2-7 juli - Partille Cup
  • 10-11 juli - Ed Sheeran, Ullevi
  • 14 juli - Lars Winnerbäck, Trädgårdsföreningen
  • 15-21 juli - Gothia Cup
  • 21 juli - Guns N’ Roses, Ullevi

Läs mer om vad som är på gång i Avenyområdet


Följ oss på: .

homepagefacebookinstagramtwitterlinkedin

Avenyn Paradgatan, Avenyn 10 (6tr), 411 36 Göteborg, 031-13 80 90, info@avenyn.se

Vill du avregistrera dig, klicka här.