Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna rena

Vårt schema kommer att se annorlunda ut ett tag framöver. På vår hemsida hittar du veckans klasser och vi kan även behöva ändra i schemat med kortare varsel. Nästa veckas schema hittar du här.

Våren är snart här och vi har planer på att flytta ut vissa klasser när det blir tillräckligt varmt. Håll utkik på hemsida och facebook för mer information om det!

Om du är intresserad av Personlig träning, hör av dig till mia@mmyogastudio.com. Vi har många duktiga yogalärare som kan ge dig tips och råd som kan ta dig vidare i din praktik. Även utomhus-PT om du skulle vilja det.


MM Yogastudio online

Här hittar du några yogaklasser online så att du kan rulla ut din yogamatta hemma. Våra lärare har bidragit med jättefina klasser och du hittar även en Ashtangaklass med enbart röstinspelning. Ashtangaklassen är indelad i flera delar så att du kan välja vilken eller vilka du vill göra. Inom kort finns även meditationer att göra hemma! Gå in på vår hemsida och scrolla längst ned så hittar du ikonen till Youtube.


Vi fortsätter att vara noggranna med preventiva åtgärder i studion

Vi desinficerar handtag och toaletter innan och efter varje klass.

Alla som kommer till lokalen tvättar händerna innan och efter klass. Om du har handsprit så får du gärna ta med det och använda innan och efter praktiken.

Vi använder endast pappershanddukar till handtork.

Vi förbehåller oss rätten att neka dig som kommer med förkylningssymptom att delta på klass.

Vi rekommenderar att du tar med egen matta och filt till studion.

Om du använder lånematta så finns det rengöringsspray i varje sal. Spraya och torka av mattan med pappershandduk. Lämna mattan kvar på golvet för att torka. 

Spraya även din egen matta före och efter klass.

Vi håller minst 1 meters avstånd mellan mattorna i salen.

Vi lärare ger inga fysiska justeringar under denna period och vi försöker undvika att vara allt för nära varandra.

På Mysoreklasserna kommer vi i stället arbeta med verbala instruktioner och korrigeringar.


Till dig som går en kurs eller har klippkort

Om du är sjuk och/eller vill avvakta med att komma till studion, så kan du istället hämta ut ett extra "Ta igen-kort" när du är tillbaka igen, med två yogatillfällen som du kan använda under resten av 2020. Om du har ett klippkort så flyttar vi naturligtvis fram utgångsdatumet.


Vi tänker på er och önskar att vi alla snart kan se tillbaka på en utmanande period som vi klarade av med gemensamma krafter!

Varma yogahälsningar från Mia & Malou with crew

Gilla oss gärna på Facebook och Instagram!


facebookinstagramyoutubelinkedinhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.