Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 
Kurser 2016:

1 - 3 april 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

22 - 24 april 2016:
TantraLila
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

29 april - 1 maj 2016:
YONI - Fri att Njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

13 - 15 maj 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

20 - 22 maj 2016:
Ecstacy Play
Lekfull BDSM – med
Andy Buru & Calle Rehbinder
I Stockholm

2 - 5 juni 2016:
Kärleksretreat
Kärlekssemester för par – fortsättningskurs med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens kursgård, Norrköping

3-8 augusti 2016:
Livets Goda
Livsnjutning för par – fortsättningskurs med
Calle & Jennie Rehbinder
på Chateau Garreau, Bordeaux, Frankrike

***********

Andras kurser
vi arrangerar:

9-11 september 2016:
Urban Tantra Experience
A dynamic weekend workshop, for beginners & experienced.
With Barbara Carrellas
In Stockholm

***********

Festivaler:

29 juni – 3 juli 2016:
Sexsibility Festival

På Ängsbacka kursgård

 
TANTRALILA

med Calle Rehbinder

– Lek, kärlek och njutning –

Återigen i Stockholm – 22-24 april 2016

TantraLila på Skeppsudden - Kärlekens Yoga!

Vad är TANTRALILA?

Målet med Tantra är att vara medvetet närvarande här och nu, att uppleva livet mer intensivt, mer levande, att varje möte och interaktion med allt och alla i din omvärld kan bli starkare och mer fyllt av kärlek, liv och lust.

Tantra handlar inte om att bli en bättre människa, eller att bli något annat än det du redan är. Tantra handlar om att inse vilken vibrerande, fantastisk och livfull människa du redan är, genom att integrera sexuell energi med hela ditt väsen. Tantra ger dig möjlighet att verkligen på djupet förstå att det är vägen som är målet. Meningen med livet är livet självt, och att vara så levande du kan, så länge det går.

TantraLila betyder "Lekfull Tantra", eller "Den Tantriska Leken", och tar fasta på leken och skrattet som extremt effektiva vägar till det djupaste allvaret, de starkaste insikterna och den mest intensiva närvaron i livet. Nyckeln är LILA – leken. I flera indiska traditioner ses leken som den högsta formen av andlighet. Lek är helt enkelt det universella språket för extatiska tillstånd.

TantraLila är en modern tillämpning av tantra, med rötterna i den traditionella, uråldriga tantran, men med en kraftigt uppgraderad, unik tillämpning för att komma åt den tidlösa essensen i tantra, på ett sätt som passar för dig och andra nutida människor. Kursens fokus är gränsdragning och gränsöverskridande, egen vilja, självbild, urkraft, lekfullhet, njutning och extas – allt på dina villkor.

TANTRA

Upptäck tantra på ett nytt sätt!

TantraLila är personlig utveckling med sexualiteten i fokus. Utforska din fulla kraft och potential som människa och individ. Sexualiteten är inte ett självändamål, utan snarare ett redskap, en del av ditt väsen, som kan bli din vän eller fiende, beroende på din egen attityd gentemot dig själv.

TantraLila är en dynamisk och lekfull kärlekskurs som passar för alla nyfikna, sexuella livsnjutare som vill ha MER – oavsett kön, ålder, relationsstatus eller sexuella preferenser.

Med andra ord – alla är välkomna.

Kvinnor

OBS! Kvinnor särskilt välkomna!

Vis av erfarenheten har jag förstått att dessa kurser fungerar bäst med en hyfsat jämn fördelning av män och kvinnor (och allt däremellan). Just i skrivande stund, till denna kursomgpång, är det något fler män som har anmält sig, och därför vill jag särskilt välkomna fler kvinnor att vara med.

Dessa ämnen och fler presenteras på kursen:

  • Stilla och dynamisk Tantra
  • Starka och sinnliga möten med dig själv och andra
  • Tantrisk andningsorgasm
  • Helande beröring – med närvaro och integritet
  • Konsten att sätta tydliga gränser
  • Att ta reda på vad du faktiskt verkligen vill
  • Konsten att säga NEJ och att säga JA - i rätt tid

Andningsorgasm

Tid och plats:

Stockholm, 22-24 april 2015

Nya Fridhem - kurslokalen

När jag började hålla TANTRALILA 2012, så hade kursen ett annat format. Fyra dagar på kursgård. I november 2013 introducerade jag en något kortare, mer intensiv variant av TantraLila i en kurslokal i Stockholm - från fredag kväll till söndag eftermiddag.

Helgkursen blev ett så pass lyckat format att jag stannat vid det tills vidare. Det blir lättare för dig som har andra åtaganden, och du behöver kanske inte ta ledigt från jobbet. Det blir också billigare för dig som redan bor i Stockholm, eftersom du redan har ditt boende ordnat.  :-)

Kursen börjar 19.00 på fredag kväll, till 22.00.
På lördagen börjar vi 10.00 och slutar senast 19.00.
På söndagen börjar vi också 10.00, och slutar senast 16.00.

Du får mer information efter anmälan.

Kursanmälan »

Kursavgift och villkor »

Läs mer på hemsidan om TantraLila »

TANTRALILA går från klarhet till klarhet!

I oktober 2015 höll jag återigen denna kurs i Stockholm, och fick kanske mer översvallande positiv respons än någonsin. Här följer några klipp:

Respons från deltagare på TANTRALILA i oktober 2015:

**************************

Fantastiskt rolig och givande kurs! Ditt lekfulla anslag fick mig att ta mig över ett staket som jag kämpat med ganska länge. Går omkring med ett brett leende och känner verkligen kärlek till mig och min kropp. Och till hela världen i största allmänhet.

Tusen tack och jättekram!

Annika, oktober 2015

**************************

Surrender

Att kapitulera, riva sina skyddsnät och sänka garden. Jag fick uppleva flera möten på Tantralila där deltagare gav efter och släppte in den stora kärleken i sina hjärtan. Som kristen kallar jag det att öppna sitt hjärta för Gud. Att få möta en medmänniska i den blicken är en underbar gåva. Så annorlunda än den ”underkastelse” som jag tidigare förknippat med ordet surrender. Helt plötsligt förstår jag att det handlar om att kapitulera för att släppa in kärleken snarare än att ”driva ut djävulen” vilket jag kanske tänkt tidigare. Tal om underkastelse och underordning har ju så svårt att hitta rätt i vår vanliga jämlikhetskultur. Men här sker det mysterium som vi i kristen tradition kallar syndernas förlåtelse. Att befria oss från det som hindrar oss att leva fullt ut.

Är det då någon som tror att synden ligger i att dansa naken med andra kvinnor och män eller för all del att bli kåt inför de underbara människor man möter så har man fått det hela om bakfoten. Det är att vara människa. Och det är för att vara människa fullt ut som vi öppnar oss för den kärlek vi kan möta när vi sänker våra försvarsmurar.

Jag tror fortfarande att det är Gud som förlåter synder med mitt språkbruk. Och Calle, du är ingen ny Jesus. Men kanske en reinkarnation av predikanten Frank Mangs som på 1900-talet visade många människor vägen till en andlig förståelse. Mangs mötte en gång en stor församling som var hämmad av strikt religiositet som värn mot sin sårbarhet. Mangs talade som predikant om att han inte hade något att säga dessa människor eftersom Gud var tyst. Då hände undret. Människor släppte garden och öppnade sig för sin sårbarhet. Det blev ett underbart möte genomströmmat av Guds kärlek. Denna andlighet är universell och min avsikt är inte att som så ofta sker låta ett religiöst språk stå i vägen för förståelsen mellan människor. Ge den kärleken ett ord som just du förstår. Det var för övrigt samman religiösa försvarsattityd som var anledningen till Jesu kritik av fariséerna vilket även hindrade dem att få verklig kontakt med gudomlig kärlek.

Jag har ännu en väg att gå själv för att öppna mig helt för denna kärlek men ni har hjälpt mig en bra bit på vägen. Jag är en ”svårtuktad” själ.

Tack käre Calle och underbara Lisa för en fantastisk helg tillsammans.

Anders, oktober 2015

**************************

Hej Calle,

tack för ännu en underbar kurs! Varje nytt tillfälle har gett nya kickar, mycket naturligtvis för att det är nya konstellationer av människor men framför allt på att du har en suverän förmåga att komponera bra program ur din stora verktygslåda.
Du har också snabbt en känsla för hur just den här gruppen fungerar. Det gör att det varje gång blir olika men alltid harmoniskt. För mig var inget av momenten nytt men helheten var ändå utvecklande och att få lite smisk på rumpan var ju inte så farligt!
Lisa som assistent ska också ha en eloge, rolig, lite vild och härligt uttrycksfull!

Varma hälsningar

Lasse, oktober 2015

**************************

Läs respons från fler tidigare kursdeltagare! »

Läs även dessa bloggposter om TantraLila:

Åsa Lindén är Sexsibilitycoach, och har varit med som deltagare på flera av våra kurser, och har även flera gånger varit min assistent på TantraLila – och kommer återigen att vara det i april.

Läs gärna denna bloggpost i vilken hon väldigt fint sammanfattar hur mina kurser kan se ut:

Tantra - Kärlekens magi »

............................................

Charlotte Rudenstam är också Sexsibilitycoach, har även varit drivande bakom Sexsibilitycoachutbildningen, Sexsibilityfestivalen samt JoyRide Malmö. Charlotte är också författare, och har nått många med sin bok "Ingen skam i kroppen".

Läs gärna denna bloggpost, med en personlig betraktelse över denna kurs, TantraLila:

Jag vill ha sex med dig, för att du är… »

TantraLila på Facebook:

TANTRALILA Facebook event

Självklart måste kursen ha en evenemangssida på Facebook.
Besök gärna sidan, skriv något, och klicka även där att du ska vara med om du har bokat dig till kursen!

TantraLila som event på Fb! »

Kursledare:

Calle Rehbinder arbetar konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och skrivande, och har god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad, i såväl kurs- och föredragssammanhang som privat coaching.

Tillsammans med sin hustru Jennie har Calle sedan 2003 hållit mer än 260 tantriska kärlekskurser  – parkurser som Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas, Kärleksretreat och Livets Goda i Bordeaux, manskurser (Mandom, Mod & Morske Män), kvinnokurser (YONI) samt kurser för både singlar och par, som TantraLila.

Calle & Jennie är också återkommande lärare på Sexsibility-coachutbildningen, samt på allehanda festivaler, som No Mind, Touch & Play, Sexsibilityfestivalen, Joyride Experience, ISTA, Sthlm Pride m.m.

 

Calle

 

 


Läs mer om Calles & Jennies övriga kurser på Cirkus Eros! »Calle & Jennie kramas i skogenFoto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns nu också en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet