Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Salmari Salmiak Liqour, Sierra Nevada Hop Hunter & Cune Rioja Reserva


Salmari Premium Salmiak Liqour 25% - SB.83458 - 279kr

SMAKBESKRIVNING: En mörk och intensiv premiumlikör med tydlig smak av lakrits tillverkad av äkta lakritsrot. Serveras iskallt som shot eller som ingrediens i drinkar.........låter det enkelt, old school eller banalt kanske? 

"Lakrits-lovers"...........det är precis tvärtemot!!

Här har ni ett mästerverk i vår underbara värld av lakrits.................ni som är runt 50-strecket vet precis vad jag menar, eller hur?? ;-D

När vi i vår ungdom njöt av en lakritsupplevelse i all enkelhet har Salmari utvecklat detta tillsammans med Café Demain i Nijmegen, Holland. Holland är en marknad som verkligen tagit emot denna "lakritslikör" gjord på äkta lakritsrot och den finns på ca 700 barer/outlets.

Vad Salmari/Demain gjort är att mixa drinkar & cocktails snarare än att endast avnjuta den som "shot". Nedan har ni tips på ett par stycken och vill ni ha fler tips är det bara att maila oss så återkommer vi så snart vi kan.

/Gonzo snart 50............

CRANBERRY MIX
120 ml cranberry juice
30 ml Salmari
15 ml lemon juice
1 lychee
1 citrus wedge

BASIL SMASH
30 ml Bombay Sapphire Gin
20 ml Salmari
10 basil leaves
5 ml sugar syrup
30 ml lime juice


Sierra Nevada Hop Hunter IPA - SB.89141 - 25,90kr

Här har vi Sierra's IPA som är bryggd med humleolja. Humleoljan tas fram i en process vid skörden då kottarna, vi alla bara älskar, ångdestiilleras ute på fälten. Oljan används sedan tillsammans med humlekottar i ölen vilket resulterar i en grym IPA för alla tillfällen!!   


Cune Reserva 2014 - SB.75588 - 175kr

Här pratar vi Rioja på riktigt, ett vin som är högt rankat av vinskribenter världen över.

92 Poäng - Tim Atkins / 91 Poäng - Wine Spectator

TILLVERKNINGSMETOD: Druvorna till detta vin är handplockade från utvalda vingårdar. Vinet är lagrat 2 år på amerikanska och franska ekfat och ytterligare 1 år i flaska.
SMAKBESKRIVNING: Djup röd färg, aromer av mogen röd och mörk frukt och eleganta inslag av vanilj från ekfaten. En lång och komplex eftersmak med balanserade tanniner. Passar till mustig gryta och smakrika rätter av fågel och vilt, gärna grillat. 

CUNE (Compañia Vinicola del Norte de España) är Riojas näst äldsta vinhus, och blev etablerat 1879 av bröderna Asua. Cune blev snabbt populärt som varumärke då spanjorerna tyckte det var svårt att uttala firmans hela namn, sedan dess har varumärket nästan byggts upp av sig själv. Cune ligger i Rioja Alta vid byn Haro.
Cune har en av Spaniens äldsta samlingar med Riojaviner och är fortfarande familjeägd. Cune är känd för sina Imperial viner som har haft stor framgång i över 50 år och blivit utsedd som Spaniens bästa vin av internationella vinskribenter.


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.