Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Professionell hudvård, hudrengöring och hudskydd 

- STOKO-Shop Nyhetsbrev. December 2017. Nr.14  -


Under vinterhalvåret och i kalla arbetsmiljöer får många problem med att huden blir torr och att ömmande hudsprickor uppstår.

Problemen kan undvikas om du tar hand om huden på rätt sätt. När du tvättar dig, använd då Refresh skumtvål som återfuktar och förebygger uttorkning. Innan du visstas i kyla, smörj in huden med Stokoderm Frost och använd dagligen Stokolan hudvårdskräm för att bibehålla huden mjuk och smidig.

Vinterhänder

Refresh

Refresh skumtvål har många fördelar. Främst för huden men även för miljö och ekonomi. Skumtvålen lämnar en silkeslen känsla på huden och innehåller fuktighetsgivare för att förebygga torra händer. 

Refresh Skumtvål i praktisk 250ml förpackning finns i två utföranden. Clear FOAM är parfym- och färgämnesfri. Energie FOAM har en härlig orientalisk från naturliga eteriska oljor av bla. mandarin och vanilj.

Clear FOAM

Stokoderm Frost

Till bar hud som utsätts direkt för kyla rekommenderar vi att man använder hudskyddskrämen Stokoderm Frost.

Stokoderm Frost skyddar huden i såväl skidbacken som i kalla arbetsmiljöer tex. fryshus. Har du lätt för att få torr hud i kalla miljöer är detta krämen för dig. Lämplig att applicera på hela kroppen, på händer och i ansikte. Krämen innehåller fuktbindande och vårdande ämnen vilka skyddar huden mot uttorkning och bevarar hudens naturliga skyddsbarriär.

Stokoderm Frost

Stokolan

Stokolan är hudvårdskräm med mycket goda återställande och vårdande egenskaper. Finns i flera utföranden. Stokolan rekommenderas för såväl privat egenvård som professionell användning t.ex. inom industrin, byggnadsarbeten och i miljöer som hanterar livsmedel. Se rekommendationsguiden nedan vilken Stokolan som passar till just din typ av hud.

Stokolan hudvård

Mycket torr & irriterad hud.

- Stokolan Intense

ECARF Certifikat

Stokolan-serien är ECARF certifierad. Det europeiska centret för allergiforskning (ECARF) utdelar ECARF-kvalitetsmärket till allergivänliga produkter. Lämplig för personer med allergi och/eller eksem.

Vinterpaket från STOKO.se

Erbjudande Vinterpaket

Just nu kan du köpa 3st hudprodukter till ett mycket bra paketpris!

I paketet ingår:
- 1st. Stokoderm Frost (100ml) skyddar huden i såväl skidbacken som i kalla arbetsmiljöer t.ex. fryshus.

- 1st. Refresh Energie (250ml) Skumtvål med ”energiskapande” doft. Innehåller hudvårdande ämnen, Pantenol och Glycerin som håller huden mjuk och smidig samt förebygger uttorkning och förbättrar hudens återfuktning.

- 1st. Stokolan Sensitive PURE (100ml). Fuktgivande och återuppbyggande kräm för dagligvård av känslig och stressad hud. Utan parfym, färgämnen och konserveringsmedel. Lämplig för hudtyper som lätt får allergier och eksem. 

 Ord.pris: 239:-. Paketpris: 215:-


Ninasmat.se

Prova på Ninasmats utvalda sortiment av godsaker & köksredskap.


10% rabatt på hela sortimentet.

Ange kod: sp17 

Gäller tom 24/12-17 kan ej kombineras med andra erbjudanden.


© 2004-2017  Stoko.se/STOKO-Shop     info@stoko.se

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.