Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 
Kurser 2016:

3-8 augusti 2016:
Livets Goda
Livsnjutning för par – fortsättningskurs med
Calle & Jennie Rehbinder
på Chateau Garreau, Bordeaux, Frankrike

26-28 augusti 2016:
YONI - Fri att Njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

2 – 4 sep 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

16 - 18 september 2016:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

22 - 25 september 2016:
Gudar & Djur
Shamanism, Tantra & ecosex – med Calle Rehbinder
På Skeppsuddens kursgård, Norrköping

30 sep – 2 okt 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

7 - 9 oktober 2016:
TantraLila
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

21 - 23 oktober 2016:
Ecstasy Play
Lekfull BDSM – med
Andy Buru & Calle Rehbinder
I Stockholm

28 – 30 oktober 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

11 – 13 november 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

18-20 november 2016:
Kärleksfull Beröring
Helgkurs för par –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

***********

Andras kurser
vi arrangerar:

9-11 september 2016:
Urban Tantra Experience
A dynamic weekend workshop, for beginners & experienced.
With Barbara Carrellas
In Stockholm

***********

Festivaler:

29 juni – 3 juli 2016:
Sexsibility Festival

På Ängsbacka kursgård

 
Gudar & Djur

Gudar & Djur – en helt ny kurs!

– Tantra & Shamanism –

22-25 september, på Skeppsuddens kursgård
med Carl Johan Rehbinder
Gästlärare: Ana Olivegren

”I skärningspunkten mellan det gudomliga och
det djuriska finns människan – sök där och du skall
finna din essens, din fulla potential.”

Gudar & Djur är en kurs – och samtidigt en förklaringsmodell för människans natur. Kursen kombinerar flera olika discipliner – med tekniker, attityder och ritualer från först och främst shamanism och tantra, men också rituell maskteater, samt ekosexualitet, ett relativt nytt begrepp, som dock har rötter i människans urtid. Med dessa redskap och attityder kan du öppna dörrarna in till dina innersta rum, för att finna din verkliga skickelse, ditt kall, din passion, din kraft.

Du får lära dig dynamiska och orgiastiska andningstekniker som befriar och ger kraft, du får gå på glödande kol, måla din kropp, älska med Jorden, beröra och beröras, delta i kraftfulla ceremonier, resa på trummans rytm, möta ditt kraftdjur, födas på nytt. Du får öva dig i att sätta gränser, men också att spränga dem när det behövs.

Omfamna och bejaka din egen kropp, din egen sexualitet, dina egna känslor, och all den glädje, kraft och njutning som finns däri. Omfamna din kroppslighet som en icke-dualistisk andlig väg, i det att du kan finna harmonin och balansen mellan det djuriska och det gudomliga inom dig.

Du kan nå det innersta genom det yttersta – sinnlighet och total närvaro i varje upplevelse kan leda till extremt stark samklang med den natur vi människor inte bara befinner oss i, utan i allra högsta grad är en del av.

Vi gör en djupdykning i denna magiska spricka mellan världarna, vi speglar oss i naturen, ser alla elementen i oss själva, bejakar den kanske mest kreativa överlevnadskraft vi har – den sexuella energin, för att lyfta den genom våra kroppar, fylla oss själva med liv, kraft, kreativitet, lust, glädje, lek och själslig extas.

Allt för att du ska bli en friare människa, med mer makt över ditt eget liv.

Shamanism & Tantra

Kursen vänder sig till dig som redan är på en inre resa, och har åtminstone vissa erfarenheter av extatiska tillstånd, djup meditation, andligt sökande och finnande. Du kanske redan har erfarenhet av shamanistiska tekniker – eller tantra – eller både och. Du kommer att få tillfälle att komplettera, fördjupa, fylla på med saknade pusselbitar, dyka djupare in i ditt utforskande av dig själv.

Gudar & Djur är en praktiskt inriktad kurs, på vilken vi främst ägnar oss åt olika aktiviteter och övningar, understött av en del teori. Vi kommer att varva mellan att göra övningar både inomhus och utomhus, beroende på väder och vind.

Målet är att du ska nå en fördjupad förståelse av den inre kraft och makt vi alla har, men kanske inte har tillgång till – med såväl en öppnad medvetenhet som en ökad närvaro i kroppen – samt en fördjupad förståelse för din egen sexualitet, och den enorma själsliga kraft som finns däri.

Det handlar om att utforska, upptäcka, så att du kan få med dig nya erfarenheter – i form av såväl fakta och frågor, som rena upplevelser och insikter.

Det blir en kväll och tre dagar med intensiva, starkt upplevelsebaserade kurspass, varvat med vila och introspektion, på en av Sveriges absolut vackraste kursgårdar, under en av de vackraste tiderna på året.

Det kommer även att erbjudas delikat mat, bastubad, härligt umgänge, boende i mysiga rum.

Välkommen!

Läs mer om kursen på hemsidan »

Gudar & Djur

Tid:
Torsdag - söndag 22-25 september 2016

Kursen börjar på torsdag kväll 19.00, med en kvällsmåltid och ett kurspass.
Vi avslutar på söndag eftermiddag 16.00.

Plats:
Skeppsuddens kursgård

Skeppsudden är en av Sveriges vackraste kursgårdar, med äppelträd i trädgården och egen strand med badklippor och brygga, samt Sveriges finaste bastu - en åttakantig vedeldad med panoramafönster ut mot Bråviken. Härliga kvällar med svala dopp och heta stenar utlovas!

Läs mer om datum, tid och plats på hemsidan »

Skeppsudden

Följande ämnen kommer att dyka upp på kursen:

• Gränser – gränssättning och gränsöverskridande – alla har vi gränser, men har du dem där du vill ha dem? Och – respekterar du både dina egna och andras gränser? Lär dig konsten att säga nej med kraft – så att du även kan säga ja med samma kraft. Egenmakt och styrka börjar med integritet och förmågan att dansa med sina sköldar - att kunna vara sårbar vid behov, och skyddad när det krävs. Allt detta börjar med konsten att höra sitt inre ja, och sitt inre nej.

• Shamanism – kontakt med din inre kraft, dina guider. Vi kommer att göra flera shamanska ceremonier, som t.ex. trumresor, glödvandring, pilceremoni, sjudarsejd, mask – och mer därtill – allt i syfte att du ska komma i kontakt med din inre drömvärld, dina kraftdjur / fylgjor / guider, och ren, rå instinktiv kraft.

• Tantra – många tantriska tekniker för ökad närvaro och skärpta sinnen bygger på universella principer som andning och energirörelser i kroppen, något du kommer att få utforska på kursen. Det kan bli enormt potent, något du sedan har tillgång till att praktisera i såväl ditt vardagsliv som ditt mer intensiva själsliga upptäckande.

• Ekosexualitet – hur förhåller jag mig sexuellt, fritt och flödande, utan hinder, utan skam och skuld, till såväl mig själv som min omgivning? Hur förhåller jag mig sexuellt till naturen, jorden, vattnet, träden och allt annat som växer och lever på denna planet? Hur kan vi komma i harmoni med oss själva och den natur vi alla är sprungna ur?

• Ceremonier – vi är alla ceremoniella djur. Ritualer och ceremonier hjälper våra sinnen att fokusera, skapar heliga rum, öppnar dörren till förändrade medvetandetillstånd, samt erbjuder uttryck för vördnad, lyhördhet och respekt.

• Lek – den effektivaste vägen till det djupaste allvaret – allt vi gör, gör vi som en lek, som en dans, med all den skönhet, lätthet och glädje som finns däri. Leken öppnar dörrar till vårt allra djupaste inre.

Kursavgift:

3.600 SEK inkl. moms för privatpersoner.

Företag betalar 3.600:- plus moms, vilket innebär 4.500:- per person.

Kost & logi:

Kostnaden för boende och mat betalas separat till Claes Nordenskjöld på Skeppsudden.
Priset 600:- per dygn, i flerbäddsrum.
Detta innebär totalt 1800:- per person

Vill du bo i enkelrum så kostar det 300:- extra per natt.
Vill du bo i dubbelrum så kostar det 150:- extra per natt.

Om du vill bo i enkel- eller dubbelrum, ska du anmäla det till Claes Nordenskjöld via e-post info@skeppsudden.com, så ser han till att det finns en plats till dig.

Om du betalar på plats – ha med jämna pengar!

Läs mer om kursanmälan & villkor på hemsidan »

Kursledare - Carl Johan Rehbinder & Ana Olivegren

Kursledare:

Huvudansvarig visionär och kursledare är Calle Rehbinder. Dock kommer även andra kompetenta personer att bidra med sitt kunnande och sina visioner till detta koncept, både som inspirerande gästlärare och kompetenta assistenter.

Som gästlärare detta första kurstillfälle finns Ana Olivegren, med många års erfarenhet av att leda kurser, hålla shamanska svetthyddor, glödvandringar m.m, något som också kommer att avspegla sig tydligt i kursen Gudar & Djur.

Läs mer om oss på sidan Kursledare, på hemsidan för kursen »

Calle & Jennie kramas i skogen

Foto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara