Information från O-Ringen. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

· Se din GPS-rutt på tävlingskartan direkt efter sista start

· Spela in din rutt med Livelox-appen eller din GPS-klocka


Livelox visar vad som hände i skogen

Vår vision är att göra orienteringen mer synlig, lättare att förstå och roligare att utöva. Vi tror på att se och lära av varandra.

Vår huvudutvecklare Mats Troeng, tidigare landslagslöpare som ligger bakom de populära webtjänsterna WinSplits, QuickRoute och DOMA, förklarar visionen bakom Livelox: ”Eftersnacket kring karta, banor och vägval har alltid funnits bland oss orienterare. Nu är det enklare än någonsin att se din löpväg på den officiella tävlingskartan och jämföra den med dina medtävlare. Det som hände därute i skogen blir levande. Det känns fantastiskt kul att kunna ge alla deltagare på O-Ringen möjlighet att se sina och andras vägval!”

I samarbete med O-Ringen AB och Svenska Orienteringsförbundet

Tack vare ett nära samarbete med O-Ringen AB och Svenska Orienteringsförbundet kan vi använda information från Eventor, OLA och kartbanken Omaps. Det innebär att det blir mycket enkelt för arrangörer lägga upp både tävlingar och träningar i Livelox. Att spela in och titta på sin egen löpväg är gratis. Vill du jämföra flera deltagare köper du den särskilda O-Ringenprenumerationen för 120 kr. Den ger dig tillgång till alla deltagares löpvägar under alla etapper.

Löpvägen spelar du in med din smartphone – Livelox-appen finns för både iOS och Android. Eller så använder du en GPS-klocka. Oavsett vilket så finns din löpväg tillgänglig i Livelox dygnet runt.

Du får O-Ringens nyhetsbrev eftersom du är en kund till O-Ringen eller för att du har anmält dig för våra nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.