Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Yrkes-SM 2020 i Helsingborg

På Yrkes-SM i Helsingborg finns framtidens jobb för många elever. 
Låt elever få upptäcka, utforska och prova på olika yrken samt kolla in 
när Sveriges yrkesskickligaste ungdomar gör upp om SM-titeln.


Gör som Förslövs skola och boka in ditt besök redan idag

Yrkes-SM är öppet för alla och det är gratis inträde, men om du planerar ett besök tillsammans med dina elever eller skolklass vill vi att du förbokar. På så sätt har vi möjlighet att anpassa varje klassbesök. Förutom att boka in ditt besök erbjuder vi även förmånliga resealternativ via Skånetrafiken och möjlighet att boka en enklare lunch.    

På yrkessm.se/boka gör du lätt din bokning

Psst! Vi tackar Förslövs skola som gjorde den allra första bokningen och därmed fyllde 85 bokade platser!

Frågor om din bokning?
Kontakta yrkessm@familjenhelsingborg.se så hjälper vi dig.


Yrkes-SM är mer än bara tävlingar

Under hela Yrkes-SM har du möjlighet att uppleva mer än bara tävlingar. På tävlingsområdet händer det massor av kringaktiviteter och seminarium, många som på olika sätt kan kopplas till läroplanen. Dessutom kommer vi att kora årets yrkeslärare och lärare i Ung Företagsamhet (UF), bjuda in till en näringslivsdag och under avslutningen anordnar vi ett event för alla studie- och yrkesvägledare. 

Har du någon gång undrat hur det är att arbeta inom ett visst yrke? Nu har du chansen! På vårt prova på-torg har du möjlighet att prova på drygt 20 olika yrken.


Funderar du på något särskilt?

På yrkessm.se har vi sammanställt de vanligaste frågorna och svaren. Du får detta nyhetsbrev eftersom vi tror att du är intresserad av Yrkes-SM i Helsingborg 2020 som arrangeras av Familjen Helsingborg i samarbete Worldskills. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.