Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Äntligen sommar!

Boka din tid i Sjöstaden här

och här för Södermalm! OBS: från 13 aug ny adress på Söder!

 

Hoppas att ni alla får tillfälle att njuta av några lata sommardagar. När solen nu äntligen visar sig så tänk på att alltid ha en bra solskyddsprodukt. En solhatt skyddar också din hud från oönskade solskador.

Forma Vita håller öppet denna vecka måndag till onsdag samt fredag på Maria Prästgårdsgata 29. Torsdagen håller vi stängt på Södermalm och har endast öppet i Sjöstaden.

Forma Vita Södermalm flyttar till ny adress från 13:e augusti

Vi är så glada att kunna berätta att vi hittat en ny lokal på Blekingegatan 25 på Södermalm. Närmaste t-bana är Skanstull med uppgång Allhelgonagatan men det går även bra att ta pendeln till Södra station.

Vi flyttar in i augusti och de första behandlingarna i nya lokalen sker tisdagen den 13:e augusti. Du som har en tid bokad på Maria pästgårdsgata 29 från 13:e augusti och framåt kommer att få din behandling flyttad till nya adressen, med samma datum och tid. Vi kommer att kontakta alla bokade kunder via telefon och sms för att informera om adressändringen. 

Vi hoppas att adressändringen inte ställer till besvär utan vår förhoppning är att Forma Vita framöver skall kunna erbjuda ännu bättre service och ett ännu mer komplett utbud av behandlingar under ett och samma tak.

Du som är bokad i Sjöstaden berörs inte av förändringen. Sjöstaden hålls öppet på samma adress som tidigare fast med något färre öppetdagar per vecka.

Vi presenterar George, leg sjuksköterska!


George Löwy är legitimerad sjuksköterska och brinner för estetik! De senaste 22 åren har han arbetat inom läkemedels- och medicinteknisk industri. Elva av dessa har han jobbat inom den estetiska branschen. Närmast kommer George från Allergan som är världens största leverantör av Botox och filler. På Allergan utbildade George kliniker runt om i Sverige i anatomi, ansiktets åldrande, hur man gör en bedömning av ansikten samt injektionsteknik.

Välkommen till ssk George på kostnadsfri konsultation under hela augusti och september (värde 1500 kr) samt 20% rabatt på behandlingar som bokas i samband med konsultationen. Rabatten avser ordinarie pris och gäller även på paketpriser men kan inte kombineras med övriga rabatter.
Boka ”Erbjudande fri konsultation....”

Nyhet på Maria Prästgårdsgata 29

15 augusti slår vi upp dörrarna till Stockholms första Cool-Sculptingklinik som endast erbjuder coolsculpting och dessutom har två maskiner. Detta innebär dels att du kan behandla oönskade fettdepåer på ett mycket tidseffektivt sätt eller att du kan komma på en duo-behandling tillsammans med en vän.

Coolsculpting är den ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt formar din kropp genom att på ett permanent och säkert sätt avlägsna oönskade fettdepåer genom frysbehandling. Metoden är lämplig för dig som har lokala fettansamlingar som du inte blir av med trots bra kost och träning och som är viktstabil. Det finns många liknande frysbehandlingar på marknaden men Coolsculpting är den enda ledande kylbaserade behandlingen för att avlägsna fett som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten och den har även EU:s CE-märkning. Coolsculpting ger ca 20-25% minskning av fett, efter en behandling, på det område som behandlas.

Vi erbjuder under 15-30 augusti kompispris på cool-sculptingbehandling av av mage. Kom två och betala för en! Avser en applikation utan kostnad. På bilden en behandling med en applikation pris 9900 kronor.


Under perioden 1-15 september har vi samma erbjudande avseende hakan.

Vår coolsculptingexpert Alexandra Berly erbjuder dessutom fri konsultation från 15:e augusti till 15:e september.

Se Coolsculptingkliniken där du bokar din konsultation samt instagram coolsculptingkliniken.

På öppningsdagen 15/8 planerar vi ett öppet hus. Är du intresserad av att få mer info om detta så sänder du oss ett mejl till Coolsculptingkliniken.

Sommarstängt 27:e juli till och med 12:e augusti

Under tiden vi håller stängt kan du boka eller boka av din tid via vår hemsidas bokningstjänst.

Har du ett akut ärende efter en nyligen gjord behandling så kan du sms:a direkt till din behandlare eller till vår akuttelefon 0704-96 29 32 så återkommer vi till dig snarast. Det går även bra att sända sms om avbokning till akuttelefonen.

Har du frågor av icke akut natur så går det bra att sända ett mejl till info.formavita@gmail.com så försöker vi återkomma inom 24 timmar.

Ipl, hårborttagning, Venus viva mfl. maskinbehandlingar

I samband med att vi flyttar in på vår nya klinik på Blekingegatan 25 den 13:e augusti 2019 så flyttar vi flertalet maskinbehandlingar från Sjöstaden till Forma Vita på Blekingegatan. Detta avser hårborttagning med diodlaser, IPL, Venus Viva rf-behandling, Stimulux ljus mot akne och tatueringsblekning med laser.

Microneedling med Dermicapen kommer även fortsättningsvis att erbjudas både på Söder, Blekingegatan, och i Sjöstaden.

Cryolipolys, fettfrysning, kommer att erbjudas med Coolsculpting på Maria Prästgårdsgata 29. Mer om detta i nyhetsbrevet. På bilden nedan ser du hudterapeut Linda och coolsculptingexpert Alexandra på utbildning vid Coolsculpting universitetet i Barcelona.

Alexandra Berly, coolsculptingexpert

Då varje coolsculptingbehandling är helt individanpassad behövs en noggrann konsultation hos vår coolsculptingexpert, tillika sjukgymnast och kostrådgivare, Alexandra. Hennes expertis ger en mer exakt prisbild och ni kan då tillsammans göra en prioritering gällande vad som ger dig önskat resultat. Alexandra har många års erfarenhet, vilket behövs när vi arbetar med permanenta resultat inom kroppsskulptering. Alexandra arbetar från 15:e augusti på Maria Prästgårdsgata 29, Coolsculptingkliniken.

Lördagsöppet varannan lördag


Vår akutoriserade och cidesco-diplomerade hudterapeut Linda håller fortsatt öppet varannan lördag. Dessa lördagar fördelas mellan nya kliniken på Blekingegatan 25 samt Hammarby allé 83 i Sjöstaden.

17/8 Blekingegatan 25, Söder

31/8 Stängt

4/9 Blekingegatan 25, Söder

28/9 Sjöstaden

osv.

Varmt välkomna att boka tid hos Linda för ansiktsbehandling, IPL, hårborttagning med laser, tatueringsblekning, Venus Viva, microneedling, Yumilashes eller frans- och brynfärg!

Efter en skön sommar hoppas vi att vi ses i vår nya klinik under hösten.

Varmt välkomna till Forma Vita!

Varma hälsningar, Dr Calle & personal

Forma Vita, Blekingegatan 25, Stockholm / Hammarby Allé 83, Hammarby Sjöstad           Tel. 08-518 306 00 

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.