Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Nästa vecka är det midsommar och då kände jag att några sköna tips är på sin plats. Tänk på att produkter som inte finns på hyllan tar några dagar att få hem.

/Gonzo


Vi går ut mjukt med en Session IPA som slagit "knockout" på det mesta i sin stil, en banbrytande skapelse som levererar hela dagen med start till sill-lunchen, vidare över lekarna och avslutar i stor stil till grillen, en öl som aldrig blir "slentrian".

En humlig, smakrik upplevelse trots sina modesta 4,7%. 

Founders All Day Session IPA 4,7% - SB.88361 - 20,90kr 


Rosé d'Enfer - Djävulskt gott i beställningssortimentet!! 

Vad vore midsommar utan en magisk rosé? Ingenting om ni frågar mig. Här har vi en dryck som bara "skall" finnas med i picknickkorgen när man sitter på bryggan och sparkar med benen, tårna i vattnet........så skönt och avslappnande....och gott!

Rosé d'Enfer 2018

SB.71378 - 119kr


Vi skall självklart ha med ett modernt alkoholfritt alternativ också och då blir det för mig Kehrwieder üNN Alkfrei IPA, en IPA där bryggmästaren tagit fram en jäst som känner sig mätt & belåten vid 0,4%, perfekt!! 

Humle då? Jajjemen, den får ni med också, vi pratar modernt va? 


Nästa vin blir ett vitt Châteauneuf-du-Pape från Chante Cigale som klarar av både fisken och kycklingen med lite sköna örter men som jag själv uppskattar precis som det är i sin egen majestät, god lyx helt enkelt!!

Chante Cigale Châteauneuf-du-Pape 2017 - SB.2230 - 275kr


Sista ölen blir en annan av våra egna favoriter, Sierra Nevada Hop Hunter IPA, den första storskaliga IPA'n där "humleolja" används. Humleolja? Vad är det? 

Sierra Nevada utnyttjar de komplexa smakerna av nyplockad humle för Hop Hunter IPA med hjälp av en helt ny metod för ångdestillering av våt humle innan de ens lämnar fälten. Denna revolutionerande teknik fångar och intensifierar de naturliga smakerna och skapar en unik och intensiv öl. Denna specialanpassade process samlar ren humleolja, som i kombination med traditionella humlekottar i grytan ger en otrolig upplevelse.


Nu sitter ni där och har läst detta långa nyhetsbrev och undrar...........vad ska vi ha till kaffet? Lugn, lugn, vi har förutom magisk öl & magiska viner även sprit i världsklass och då tänkte vi rekommendera en rom som verkligen inte behöver skämmas för sig. 

Malecon 1996 20yo har legat på Bourbonfat i 20år för att sedan 2016 tappas på flaska i limiterad mängd. Med sina 48,4% så värmer den självklart själen men gör som du gör med din whisky, i med några droppar vatten så löser det sig. Denna rom passar perfekt för er som gått igenom romsortimentet under några år, denna rom är något extraordinärt, något ni kommer ihåg, det lovar jag.    


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

üNN Alkfrei IPA 0,4% - SB.1978 - 21,90kr

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.