INSPIRE 2021

Göteborgs arbetsmarknadsmässa för studenter.

En del av Göta studentkår.

 
 
 
 

Välkommen på arbetsmarknadsmässa!

Arbetsmarknadsmässan Spira blir Inspire! Vi må ha bytt namn, men vårt syfte kvarstår - att inspirera Göteborgs studenter och hjälpa dem att hitta sin framtida arbetsplats.

För första gången presenterar vi nu Inspire 2021, en digitala arbetsmarknadsmässan för 25 000 av Göteborgs universitets studenter.

Praktik, extrajobb eller kanske första arbetet efter examen. Det spelar ingen roll, Inspire 2021 är arbetsmarknadsmässan för alla studenter på Göteborgs Universitet - oavsett om du har 2 år kvar, precis börjat eller snart är färdig med din utbildning. Vi introducerar dig till din framtid!

För första gången någonsin kommer arbetsmarknadsmässan att genomföras i digitalt format med hänsyn till den rådande situationen i världen, men chansen att träffa din drömarbetsgivare finns kvar precis som vanligt.

Med de tre grenarna marknadsföring, logistik och  businessgrupp i projektteamet eftersträvar vi att anordna den bästa mässan för er, och 25 000 studenter får i mars 2021 chansen att träffa sin framtida arbetsplats.

Det blir helt enkelt en arbetsmarknadsmässa för studenter, av studenter.

 
 
 
 
 

Håll dig uppdaterad på våra sociala mediekanaler och vår hemsida för mer
information - I mars 2021 smäller det!

 

Vid frågor om evenemanget, kontakta oss på inspire.gota.gu.se