Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen, Expressen/GT/Kvällsposten 2020

JULI 2020

Äntligen sommar!

 Efter en minst sagt underlig vår är det äntligen sommar.
Trots rådande situation och omständigheter har ni säljare gjort en superinsats och levererat journalistik till Expressens, GTs och Kvällspostens läsare.
Stort tack, vi är så imponerade av er alla!

Vi vill också passa på att berömma er för ert jobb under Midsommarhelgen. Ni säljer så det ryker och försäljningen landade både över uppsatta mål och föregående år, grymt jobbat! Många har också anmält sig till Midsommartävlingen, så roligt! Era priser kommer att skickas ut via post eller mejl i slutet av denna veckan. 
Hål dig uppdaterad på sociala medier och hemsidan, så du inte missar utlottningen av  
1:a priset, som denna gång är en Surfplatta.


Sälja tidningar fler dagar?

Är du sugen på att sälja fler dagar än lördagar och söndagar? Bor du kanske nära en strand, camping eller stugområde? Då kan det finnas möjlighet att även sälja tidningar på vardagar! Kom ihåg, det kan även finnas möjlighet att sälja tidningar på annan ort, om du exempelvis ska till stugan. 
Hör av dig till din säljledare, så kikar vi på dina alternativ. 

Värva en kompis

Har du en kompis, granne, kusin eller kanske ett syskon som är intresserad av att börja sälja tidningar? I så fall har du chans att få 2 Biobiljetter/ Stadiumcheckar. 


Läs mer här


Månadens säljare

Varje månad utser vi på Tidningsförsäljningen månadens säljare. 
Säljaren utses för extra fint engagemang, noggrannhet eller för att de visat det lilla extra under senaste månaden. För juni månad vill vi därför säga,

STORT GRATTIS TILL:

Filip Klefsjö, säljare i Trollhättan

 


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.