Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Update #2 2020 - Nyhetsbrev från CAD Studion

Fredagen den 29 maj 2020


GÅ VÅRA POPULÄRA KURSER ONLINE

Många företag har fått ställa om i Corona-tider, och så även CAD Studion. Den sociala distanseringen gör så klart att färre vill gå på kurser IRL. Vi vill givetvis att så många som möjligt ändå ska kunna ta del av våra populära kurser, och erbjuder nu därför dessa i digital form.


KÄNSLAN AV ATT VARA MED OCH BIDRA

Coronapandemin har drabbat oss alla, på ett eller annat sätt. När CAD Studion fick frågan om vi kunde tänka oss att sammanställa ritningar och ritningsunderlag inför etableringen av Fältsjukhuset i Helsingborg, var svaret självklart.


VÄLKOMMEN ALFRED!

Det är tuffa tider för många, men på CAD Studion rullar det på för fullt, och vi är därför glada över att ha kunnat välkomna Alfred Hildingson till gänget.

Alfred är nyutbildad civilingenjör i Lantmäteri, med specialisering inom geografisk informationsteknik. 


TIPS & TRIX I AUTOCAD ARCHITECTURE

Jämföra och importera skiljaktigheter i modeller

Objekt i AutoCAD Architecture kan nu importeras direkt när de dyker upp som skillnader vid jämförelse av två modeller.

Jämföra ändringar i xref

Ändringar som är utförda i externt kopplade modeller, xref, kan nu jämföras direkt i nuvarande modell.CAD Studion erbjuder även anpassade utbildningar för att möta era behov i er vardag. Genom fokus på metodik vill vi stötta er i ert arbete utifrån era förutsättningar och er arbetsmiljö. Hör av er till oss om ni vill veta mer om möjligheterna med ett anpassat utbildningspaket.


Besök gärna vår hemsida eller följ oss i våra digitala kanaler.

homepagelinkedinyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.