Smartfront nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej,
Välkomna till nyhetsbrev nummer 2-2017.

Denna gång vill vi följa de råd vi fått att prata mer om pengar och besparingar. De objekt som nu är genomförda påvisar en enrgikostnadssänkning på, mellan, 63-75%. Denna höga siffra är möjlig genom våra åtgärder i hela skalskyddet.
SmartFront är numera - Årets Innovatör i Eskilstuna 2016. Vi vann den tävlingen och lyckades vinna över Mälardalens Högskola och Energimyndigheten. Riktigt hedrande och utmärkelsen visar att vi kan mäta oss med etablerade organsiationer med gott rykte.

Adresslistan vi använder är kopplad till er roll som officiell person i en BRF. Den kan vara lite felaktig och berätta gärna om ni uppfattar vår information som påträngande så tar vi bort er adress.

Låt oss hoppas att ni tar er tid och läser denna information. Vi vill ge er kunskap och underhållning så missa inte vår animerade film.

Vi finns nära dig om du vill ha ett förutsättningslöst besök.

Vänligen

Stefan Forsberg  SmartFront


En 20 sekundare..

Efter detta förstår du varför du spar så mycket pengar.

Lösningen för dig

Läs även Sustends beskrivning om varför du bör renovera löpande. Nya lagkrav.


Nyhet! SmartFrontlösning för er som bytt fönster

Den här fastigheten har nyligen bytt fönster men inte gjort något åt fasad eller ventilation. Ägaren är byggnadskonstruktör och tog kontakt med oss för att hitta en lösning på hans stora energiförbrukning. Vi har nu genomfört en SmartFrontinstallation med mycket bra luftflöden och en behaglig ljudnivå i kanaler. Denna pilotmodell är nu OVK godkänd och vi kommer att lansera den "evolutionen" under våren. Har du ett hus som behöver fasadrenoveras med dålig värmeåtervinning / ventilation hör gärna av dig så vi säkert lösa saken. Maila ditt intresse till info@smartfront.se så kommer vi till er och resonerar.


Under produktion

Ett område med hög energiförbrukning och ett dåligt boendeklimat. Vi har isolerat husen och flyttat ut fönstren samt tilläggsisolerat.

Ett Fläkt Woods FTX aggregat har monterats. Frisk luft som inte drar, varmt på vintern, svalt på sommaren och låg enegiförbrukning är resultatet

Beräknad besparing på detta objekt är cirka 70 % sänkning av energikostnaderna.

...och efter

Under byggprocessen använde vi en unik montagelösning av fönstren. Det innebär att vi stör de boende i liten omfattning. Observera att smygarna inte blir "djupa". På bilden återstår markaarbeten.

Ring Stefan för ett besök hos dig 070-241 70 15

Paroc berättar

Här berättar Paroc om hur vi arbetar och med vilka produkter.

 


Smartfront är en renovering där fönster byts, fasaden tilläggsisoleras, vinden isoleras och ett FTX aggregat monteras. Patenterat och testat av SP i Borås.
Fördelar:

  • Spar upp till 80% av energikostnaden
  • Minskar negativ miljöpåverkan
  • Stör de boende minimalt vid montage
  • Förbättrad boendemiljö
  • Minskning av radonhalten
  • Ökad värde på fastigheten
  • Litet underhåll de närmaste 45 åren

Mer fakta här Smartfront/så fungerar det
Motivering: Årets Innovatör har gjort en stor insats för att föra in en förnyelse i en tradtionell bransch..
Läs hela här Motivering

Besök Hägersten Stockholm

Öppet hus i Solberga, Hägersten

Tack alla som besökt vårt projekt i Solberga Hägersten. Nu börjar vi komma in i slutfasen och vill ge er, som inte hunnit fram, en sista chans. Torsdag 1/6 har vi en ny kvällsvisning. Start 18.00 på byggplatsen - Kristallvägen 28.

Fika serveras och våra projektledare finns på plats för teknikfrågor.

Anmäl dig till info@smartfront.se

Här har vi ett projekt som är utsatt för buller och smuts i och med sitt läge bredvid E20/E4. I de här tre fastigheterna kommer de boende få en ren luft och minskad ljudstörning från vägarna runt husen. Vi hoppas att de boende sover bättre och vi vet att de kan andas frisk luft inomhus.

Bilden visar rördragning innan isoleringen.

 Läs gärna mer om frisk luft här

 


Det blir dyrare att läcka energi. Läs Boverkets förslag som troligen klubbas 24/2.

SmartFront-The Movie

Titta gärna på vår beskrivande animerade film. Underhållning finns här SmartFront- The movieVad kan du tjäna med SmartFront?

Här kan du beräkna vad Ni spar i energikostnader i er fastighet.
Klicka här och beräkna din besparing


Tack för att du väljer att ta del av vår information. Synpunkter, offertförfrågningar, vill ni boka besök av oss? Maila oss mycket gärna på info@smartfront.se.

Vi ses // Smartfronteamet


Smartfront / Front AB
Mått Johanssons  Väg 38
Box 544, 631 07 Eskilstuna
Telefon: 016-171130

Front RK AB c/o Kolonien
Dialoggatan 16, 1tr
126 26 Hägersten
Telefon: 08-410 747 40

   Mail:info(at)smartfront.se

    Hemsidor: www.smartfront.se
www.front.se
   
 

facebooklinkedin

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.