Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser. Unsubscribe? Click here.Compare-IT i tidningen Elektrikern

Compare-IT uppmärksammades i tidningen Elektrikern, läs hela artikeln här >>

Svensk-uppstickare-i-den-smarta-djungeln

 

 


Besök oss på Elmässan 19-20 okt

Compare-IT ställer ut på Elmässan i Stockholm 19-20 oktober. Då kommer bl a den nya webbservern och nya appen att presenteras. Kom och träffa oss och testkör vårt system i monter nr P:07b – Varmt välkommen!

För ytterligare info om mässan >>Elmässan Stockholm 2016

  

 


Nya visningshus

Nu står Myresjöhus första visningshus med smarta hem funktioner klart, adress Myråsgatan 16, Borås.

Under hösten blir Moderna Trähus första visningshus med smarta hem funktioner klart i Slagsta Strand, Norsborg.

  

 


Lediga tjänster

Compare-IT har en kraftig tillväxt och behöver förstärka organisationen med ett antal nya tjänster.

För placering på kontoret i Lund söker vi:

För placering i Stockholm söker vi:

Är du eller någon du känner intresserad av någon av tjänsterna? Hör av dig till kerstin@compare-it.se    

Kvarteret Residenset i Västervik

Compare-IT har levererat all belysningsstyrning till nyrenoverade Kvarteret Residenset i Västervik. I samarbete med ansvarig elinstallatör Ternstedt Invent har anläggningen driftsatts under våren 2016 och inflyttning skedde i april.

Man valde Compare-ITs lösning för att man önskade ett kostnadseffektivt styrsystem, som var lätt att installera och underhålla. En annan viktig aspekt är att fastighetsägaren själv enkelt kan göra justeringar i programmeringen och anpassa anläggningen efter sitt behov.

Läs mer>> Residenset Västervik

 

Smarta hem funktioner – en självklarhet när man bygger nytt!

När Kai Chiang med familj började skissa på sitt nya hus på tomten på Älgö, Saltsjöbaden, var det en självklarhet att de skulle satsa på ett hus med smarta hem funktioner. Med erfarenhet av mer komplexa och dyra lösningar för kommersiell el- och belysningsstyrning hade Kai mycket kunskap om systemen och vad som var möjligt. Nu sökte han ett enkelt system för hemmabruk som hela familjen kunde använda. Det visade sig ganska snart att Compare-IT hade det Kai sökte i form av funktioner och lösningar och Compare-ITs lösning ritades in i familjens villa. 

”Det som var absolut avgörande var att allting sitter i skåpet, att det är trådbundet och därmed driftsäkert. Tidsåtgången i samband med installation blir därigenom minimal och jag beräknar att installationskostnaden reducerades med 75%.”, berättar Kai.

Läs mer >> Smart villa på Älgö

 


App-soluta Nyheter

Vi lanserar en helt ny app med fokus på enkelhet, tydlighet och användarvänlighet.  Även Mina Sidor kommer att få en helt ny skepnad, som speglar den nya appen. Med de nya lösningarna tar Compare-IT täten som den mest användarvänliga, driftsäkra, framtidssäkra smarta hem lösningen. Detta dessutom till en låg kostnad!

Vår nya webbserverprodukt är nu lanserad. Förutom energimätning som standard möjliggör den enkel, trådlös komplettering av ytterligare styrda produkter med blåtandskommunikation. Perfekt om man i efterhand vill lägga till någon mer funktion.


Äntligen Höst!

Vi ser nämligen mycket fram emot hösten och då speciellt lanseringen av vår nya produkt Home Line™ för smartare villor och äntligen även smarta lägenheter. Detta till attraktiv kostnadsnivå. Det finns ett stort intresse att kunna ebjuda smarta tjänster i bla bostadsrätter. Home Line™ börjar levereras till mindre projekt under senhösten och är ett viktigt steg mot visionen: att alla hem skall vara smarta. Nu har alla råd med ett smart hem. På riktigt.

Välkomna in på en fika om ni har vägarna förbi Lund så berättar vi mer!

 


Vår affärsidé är att ge människor komfort, trygghet och energieffektivitet  genom att erbjuda smartare lösningar för kommersiell belysningsstyrning och smarta hem.

Vår vision är att alla hus skall vara smarta!

Kontakta Compare-IT på info@compare-it.se eller telefon 040-413700. För direktkontakt se Personal

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.