Lägg till hello@alicedot.com som kontakt så hittar nyhetsbrevet altid fram till dig!

Nyhetsbrev med våra bästa erbjudanden och lite av varje. 
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Full fart framåt!

Audrey är snygg på jobbet  i Emma tunika, Power jeans och Matilda jacka.
Audrey är snygg på jobbet i Emma tunika, Power jeans och Matilda jacka. Pris 699:-/899:-/799:-

Nyss var det sommar och ett mer bohemiskt liv på olika ställen. I väntan på kyla och höstkläder känner vi oss lätt splittrade. Ena dagen träskor och långklänning utanpå bara ben. Nästa dag hänger de mörka molnen tungt, löven rasslar i vinden och vi känner att det är "fel" att gå med synliga tår och armar trots att det är ganska varmt.

Den officiella hösten är fortfarande en bra bit bort från oss i södra Sverige, men när det nu strax står september i almanackan är det dags att ta sina kläder och skor lite mer på allvar. 

Hösten är tiden för kick-offer, seminarium, presentationer av affärsplaner, sammanträden, teaterkvällar och middagsbjudningar, resor och hotellnätter i en härlig röra. Kanske har du bytt jobb, bostad, partner, stad eller något annat omvälvande? Större förändringar brukar även innebära behov av en justering i garderoben.

I vår familj har vi hunnit med det mesta av det ovanstående under de senaste 4-5 månaderna. 

Först bestämde vi oss för att företaget behövde lite större utrymmen och en större stad. Roligt! Så tyckte vi att det var dags för lite city-liv efter många år i hus på landet. Vi flyttade till lägenhet i stan en timme bort. Det gick bra. 
Vår älskade katt blev akut sjuk och fick alltför plötsligt avsluta ett 14 år lyckligt liv i våra armar på Djursjukhuset i Malmö. Vi grät floder över det. Vi sålde en av våra två bilar och började åka mer kollektivt. Det var förvånansvärt enkelt. Sonen blev singel och planerar nu att byta både jobb och bostadsort för att komma närmare riktigt goda vänner. Blandade känslor till det...men mest spännande! Makens dotter nummer 1 går snart skilda vägar med sin make efter många år tillsammans. Ledsamt och tråkigt men säkert rätt beslut och början på något ännu bättre för hennes del. Vår Fanny har efter 9 års smärtor fått en klok läkare och en bokad tid för operation av sin onda fot. Det gör ont att se sin dotter ha ont. Hennes älskade Peter har efter många års studier fått jobb och köpt ny bostad med inflytt inom kort. Skönt, nu får de bo ihop på 53m2 istället för på 18m2. Makens dotter nummer 2 har fyllt 50 och det ska ju firas samtidigt som makens dotter nummer 3 (det är min nummer 1) fyller 25. Vi räknar med att dotter 1,2,3 och sönerna 1, 2 sammanstrålar med och utan respektive.


Ja och på detta tillkommer ju sedan all förändring som vi ännu inte vet något om. 

Såhär till hösten kan det vara skönt att hänga på en Molly jacka utanpå favoriten Noor. Pris 699:-
Audrey är snygg och representativ i Sandra kavaj/jacka, Olina topp och Petra byxa. Forever bag är rymlig och bra för dig som har mycket att bära på! Pris 899:-/499:-/799:-/1699:-

Hur påverkar då detta min garderob?

Att bo i en större stad innebär mindre tid i bilen och mer tid på kommunala färdmedel och till fots. Jag har en idé om att jag ska promenera till och från jobbet de flesta dagar. Men det är ju så många hinder på vägen: Väska, Kläder, Väder, Frisyr, Svett, Matlåda...

Jag eliminerar en efter en av mina ursäkter - den största märkbara skillnaden är att jag som är en "cross-body-bag" typ sedan jag bytte plastkasse mot väska vid 15 års ålder nu har köpt och börjat bära en....ryggsäck! Jag trodde aldrig att det skulle hända men nu njuter jag av att ha två fria händer och att gå rak i ryggen när jag spatserar genom stan. En mindre bra bi-effekt är att rumpan liksom gungar i motsatt riktning mot ryggsäcken och därmed sakta hissar upp mina långa tunikor över rumpan utan min vetskap. Därför krävs att jag antingen drar ner och rättar till varje kilometer alternativt sneglar i något skyltfönster för att hålla koll på att rumpan är hyggligt presentabel. Ja, jösses - vilka bekymmer man har. Det blir fler restaurangbesök och ett mer utåtriktat liv i stan. 
Nya fräscha svarta byxor har inhandlats och jag har uppdaterat garderoben med dubletter av mina favorittoppar: Olina, Emma, Pim. Nya fräscha vita sneakers står redo att snöras på när det blir lite svalare.

Hur har du det? Är du redo för allt som ska hända i ditt liv i höst?


Så här går det till när du beställer!

Fanny tar emot din order och är oftast den som svarar på ditt mail eller telefonsamtal.
Fanny tar emot din order och är oftast den som svarar på ditt mail eller samtal.
Vi plockar i regel din order samma dag som vi får in den.
Vi plockar din order samma dag som vi får in den. Nu är det enkelt eftersom vi har lager, kontor och butik på samma ställe.
När dagens order är packade  skriver vi in frakthandlingarna i postens system.
När dagens order är packade skriver vi in frakthandlingarna i postens system och skriver ut adresslapparna samtidigt som vi bekräftar ordern till dig.
Packat och klart! Fanny cyklar till Postens företagscenter med ditt paket. Vi skickar 1.a klass för att det ska gå fort och du behöver inte betala för det!
Packat och klart! Fanny cyklar till Postens företagscenter med ditt paket. Vi skickar 1.a klass för att det ska gå fort och du behöver inte betala för det!

Få en valfri sjal värde 249 kr!

Handla två varor eller mer och få en valfri sjal värde 249 kr.

 

Gör såhär:

1) Lägg två eller fler varor i varukorgen (ej sjalen) och gå till kassan.

2) Fyll i dina uppgifter

3) Innan du slutför beställningen skriver du i meddelande fältet vilken sjal du önskar.

Erbjudandet gäller endast dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev och så länge lagret räcket. Erbjudandet gäller till och med söndag 4 september 2016 och endast en gång per person.
Erbjudandet gäller endast dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev och så länge lagret räcket. Erbjudandet gäller till och med söndag 4 september 2016 och endast en gång per person.

Torsdagsöppet 12,00-19,00 i Malmö!

Att få känna och prova och handla direkt är ju toppen om man kan!Hit är du alltid välkommen torsdagar 12,00-19,00. 
Tokiga tider för dig? Ring oss om du vill titta förbi en annan dag! 0760 349300

Vi finns på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Västra hamnen. Ett stenkast från Turning Torso! Ta tex buss 5 från Malmö C till U-båtshallen, den går ofta och stannar nära. Kommer du med bil parkerar du närmast och utan att bli bötfälld i P-huset Fullriggaren vid Netto butiken. 

Här bor vi nu! Einar Hansens Esplanad 41-43, Västra Hamnen i Malmö
Här bor vi nu! Einar Hansens Esplanad 41-43, Västra Hamnen i Malmö

 Vill du vara uppdaterad på det senaste som händer och påverka och följa vårt arbete?
Följ oss på Instagram och Facebook!

facebookinstagrampinterestlinkedin

www.alicedot.com
butik.alicedot.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 

Vill du bara ändra din emailadress så går det bra HÄR.