Nyhetsbrev med våra bästa erbjudanden och lite av varje. 
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Alice & Fay blir AliceDot.

Efter tre roliga år med designkontor/showroom i Höganäs och lager i Landskrona är det dags att flytta till en större lokal med plats för både butik, kontor och webbshops-lager.

Den lokalen har vi hittat i Malmö (Västra Hamnen) på Einar Hansens Esplanad 41-43, där vi öppnar under nya namnet AliceDot. den 18 augusti. 

Det är inget typiskt shoppingläge, men ett skönt hus där material och teknik valts ut för att i så stor utsträckning som möjligt bidra till låg energiförbrukning och långsiktig hållbarhet. Det gillar vi!

AliceDot. står precis som Alice & Fay för mor och dotter Alatalo. Att vi dessutom älskar prickar och är ett dot.com företag låter vi nu synas i namnet. Det nya namnet gör det möjligt att fortsätta växa och att expandera i Europa, men först säger vi hej till Malmö!

Fanny och Cecilia Alatalo juli 2013
Fanny och Cecilia Alatalo juli 2013

2013

För tre år sedan hade vi vår första kollektion och vår första fotografering. Vi flög in modellen Clementine från New York. Cecilia jobbade då själv i företaget  - på café och hemma i vardagsrummet och Fanny hjälpte till från sin lägenhet på Söder i Stockholm. 

Fanny och Cecilia Alatalo juli 2016

2016

Oj, visst har mycket förändrats! Inte bara vårt för dagen okammade utseende utan även vårt privatliv. Idag jobbar vi till-sammans på heltid och snart har vi ett nytt kontor/butik/lager i Västra Hamnen i Malmö. Vår kollektion har utökats och vi har fler partners, härliga kunder och många nya insikter och idéer. 

Saker och ting förändras men vi består. Vi är fortfarande samma mor och dotter.


Frågor och svar

”Innebär namnbytet några förändringar för mig som kund?”

Inte mer än att du ser en ny logga och att både vi och du kallar oss för AliceDot. Vi är fortfarande samma mor och dotter med samma vision, design och tänk. Kvalitén på produkterna kvarstår och ledningen är densamma. Du når oss fortfarande på 0760-349300. Vi byter vår hemsida till www.alicedot.com men du kommer ändå rätt om du råkar skriva in den gamla adressen. Mailadressen ändras till hello@alicedot.com. Råkar du skicka till vår gamla hamnar det ändå i vår inkorg, så oroa dig inte. Vi kommer alltid se dina mail!

"Varför flyttar ni butiken?"

Vi upplevde mer och mer att vi hade rätt plagg men på fel plats. Vi sålde allt mer till kunder direkt från vårt showroom och hade ett ständigt sjå med att hämta varor på lagret i Landskrona. Ibland fanns sista exemplaret i butiken i Höganäs och skulle skickas till Piteå tillsammans med andra plagg som bara fanns i Landskrona. Det blev knöligt helt enkelt så vi började leta efter en större lokal med plats för allt-i-ett; kontor, butik, lager och showroom.
Samtidigt med flytten till en ny plats kändes det bra att passa på att byta namn redan från starten. 

"Varför flyttar ni just till Malmö?"
Vi behövde en större lokal och så längtade vi efter en större stad. Att vi inte ligger mitt i city beror på att vi vill hålla våra kostnader låga så att du kan handla till rimliga priser. Och så gillar vi havet, ljuset och utsikten mot Turning Torso…

"Vad är det för skillnad på Alice & Fay och AliceDot?"

Alice & Fay och AliceDot är precis densamma. Ungefär som när din vän bytte efternamn för hon/han gifte sig. Det tar bara lite tid att vänja sig vid det nya namnet helt enkelt, medan vännen såklart är densamma som innan, bara med lite rörigare kontaktuppgifter.
Vips - en dag så har alla synkat sina register och det gamla namnet har försvunnit…

 


Ett somrigt erbjudande

Juli visar sig från sin rätta sida och bjuder under de kommande dagarna på strålande sol och värme. Vad passar då bättre än ett par shorts?

Vi ger dig som nyhetsbrevskund 20% rabatt på Pamela capri och Elida jeansshorts.

Pamela byxa capri, ord.pris 599:-
Pamela byxa capri, ord.pris 599:-

Pamela capri

Favoriten Pamela finns även som en capri-variant. Skön modell som täcker knä med mycket viskos som gör de svala och sköna. Ett måste i juli-hettan! 

Elida shorts, ord. pris 699:-
Elida shorts, ord. pris 699:-

Elida shorts

Elida är fantastiskt mjuka, stretchiga och sköna långa jeansshorts i den rätta snygga tvättade blå färgen. För den som inte vill täcka knä går det att göra ett snyggt uppvik.

Gör så här:

1) Lägg vald produkt i varukorgen och gå till kassan

2) Klicka på "fyll i kampanjkod" och skriv i JULIHETTAR

3) Rabatten dras automatiskt från dina shorts

Erbjudandet gäller så länge lagret räcker dock längst tom. söndag 2016-07-24


TORSDAG 28 juli är sista dagen i Höganäs!

Torsdag 28 juli håller vi dörren öppen för sista gången på Centralgatan 43F. Med dunder och brak vill vi fira våra två år tillsammans med er. Vi dukar fram både tårta och kaffe. Vi hoppas du kan komma! Tiden är 14,00-18,00 precis som vanligt.


Ta AliceDot. bussen till nyöppningen i Malmö!

Torsdagen 18 augusti slår vi upp portarna till vårt nya kontor/lager/butik. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och arrangerar en buss från Höganäs till Malmö.

Bussen avgår 14,00 från Centralgatan 43F (gamla butikslokalen) och är tillbaka ca 19,00 igen. Resan är helt gratis och sällskapet blir trevligt, det lovar vi!

På förfrågan kan bussen även komma att stanna i Helsingborg C, Landskrona C. Säg till innan så plockar vi upp er.

Anmäl dig till fanny@alicedot.com senast söndag 14 augusti för att säkra din plats!


 Vill du vara uppdaterad på det senaste som händer och påverka och följa vårt arbete?
Följ oss på Instagram och Facebook!

facebookinstagrampinterestlinkedin

www.aliceandfay.com
butik.aliceandfay.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 

Vill du bara ändra din emailadress så går det bra HÄR.